Шокуюче відео зняло міні-торнадо біля парку, де хлопчика було поранено після того, як зорб-куля, в якій він грав, злетіла у повітря.

Про це розповіли на сайті «dailystar»

У кліпі показані дивні погодні явища біля парку Вікторія, де хлопчик зазнав серйозних травм, коли поривом вітру здуло надувну кулю-зорб, в якій він грав.

Свідки на фестивалі їжі та напоїв у Саутпорті заявили, що хлопчик катапультувався на 6 метрів у повітря близько 14:00 у неділю, 4 червня.

Компанія, яка розробила шар-зорб, заявила, що бажає хлопчику якнайшвидшого одужання, і нині вони допомагають у міжвідомчому розслідуванні цього жахливого дивного інциденту.

Популярні статті зараз

Микола Томенко пояснив абсурдність російських реалій: "Кіріл благословив нелегітимного Путіна на «священну війну» до…2100 року"

Дихати все важче: українці не зможуть працювати без цього документа

"Щедрість за рахунок громади": мер Львова Садовий виділив мільйони на комфорт своїх колег, куди пішли гроші

Світ попрощався із заслуженим працівником культури України з Книги рекордів Гіннеса: його роботи прикрашають Київ

Все новости

«Міні-торнадо» було знято камерою біля парку
«Міні-торнадо» було знято камерою біля парку

Багато людей прокоментували відео, описавши погодне явище як «запорошений диявол» — сильний, добре сформований і відносно недовговічний вихор.

Вони часто утворюються у вигляді вихрового висхідного потоку в сонячні умови в ясну погоду.

43-річний Пол Холмс сказав, що він був там у той час і кинувся на допомогу хлопцеві: «Бічний зір я бачив, як дві кулі зорба злетіли в небо, і я просто закричав: «У небі хлопчик», а співробітники надувного майданчика швидко витягли всіх дітей з м'ячів, що залишилися в ямі. Я не знаю, чи схопилися батьки або просто персонал, але вони швидко витягли їх з куль, що залишилися. Одна з куль зорба не злетіла так високо і приземлилася. Основний зорб, який викликав занепокоєння, я сказав би, мабуть, легко перебував у небі на висоті 15–20 метрів. Вітер просто підняв його в небо. Це було схоже на дивне явище».

Поліція розслідує інцидент
Поліція розслідує інцидент

Поліція Мерсісайда підтвердила, що хлопчик залишається у лікарні у тяжкому, але стабільному стані.

Офіцери також заявили, що їм відомі кадри, і вони стануть частиною їхнього розслідування.

Представник Ради Сефтона сказав: «Ми можемо підтвердити, що сьогодні вдень у парк Вікторія, Саутпорт, було викликано швидку допомогу після аварії на території. Швидка допомога швидко відреагувала, щоб допомогти постраждалому до прибуття інших служб екстреної допомоги. Після інциденту на фестивалі їжі та напоїв у Саутпорті було проведено повну перевірку здоров'я та безпеки, і захід залишається відкритим для публіки. Наші думки з учасниками аварії і ми бажаємо їм повного одужання».

«Міні-торнадо» було знято камерою біля парку
«Міні-торнадо» було знято камерою біля парку