Український лікар-педіатр вищої категорії та кандидат медичних наук, знаменитий письменник Євген Комаровський звернувся до українців із попередженням. Він вирішив прокоментувати трагедію з Каховською ГЕС та заявив про тяжкі наслідки, які можуть торкнутися здоров'я практично кожного українця.

"Кишкова інфекція, тиф та холера: як підрив Каховської ГЕС вплине на всю Україну? Про це зрозумілими словами розповів професор Комаровський. Тим часом ВООЗ підтверджує ризик спалаху холери у затоплених регіонах. Репост близьким, щоб знали, як убезпечити себе", - повідомляється в популярному месенджері.

Скрін посту у Telegram
Скрін посту у Telegram

Крім цього, голова ВООЗ Тедрос Аданом Гебреїсус заявив, що в жодному разі не можна недооцінювати знищення дамби, оскільки це зазнає катастрофічних наслідків.

Популярні статті зараз

Виробникам та фермерам оголосили головні вимоги та правила: Держекоінспекція провела важливу дискусію

Шестопалов та його Z-Solutions: Як шахраї злочинними шляхами виманюють гроші в українців

Розкрадання, корупція та аморальна поведінка: Зеленський відповів про петицію щодо звільнення Бугрова

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Все новости

"Не можна недооцінювати вплив руйнування дамби на водопостачання регіону, системи санітарії та послуг охорони здоров'я", - попереджає голова ВООЗ Тедрос Аданом Гебреїсус.

Окупанти підірвали Каховську ГЕС
Окупанти підірвали Каховську ГЕС

Це все говорить про те, що будь-якої миті в українців можуть виникнути серйозні проблеми зі здоров'ям, особливо у тих людей, які знаходяться на затоплених територіях.

На превеликий жаль, росіяни продовжують влаштовувати справжній терор в Україні. Вони не можуть досягти своїх цілей і йдуть на нелюдські звірства.