Українцям повідомили, що Польща ухвалила дуже важливе рішення та продовжила терміни легального перебування українських біженців у країні. Так, це дуже добрі новини для біженців з України, які мешкають на території європейської країни.

Цю інформацію розмістили на порталі "lenta", посилаючись на дані Dziennik Ustaw RP.

Важливо повідомити про те, що президент Польщі Анджей Дуда вже підписав важливий закон, у якому йдеться про зміни у спеціальному законодавстві щодо допомоги українським біженцям. Все це пов'язано з тим, що країна-терористка Росія продовжує свої звірства на території України.

українські біженці
українські біженці

Це все говорить про те, що українці, які прибули до Польщі після 24 лютого 2022 року, зможуть легально перебувати у Польщі до 4 березня 2024 року. Так, терміни було продовжено, оскільки раніше цей термін було розраховано лише до 24 серпня 2023 року.

Популярні статті зараз

Онука Данилова розповіла про дружбу за вигоду: "Просили допомогти вивезти когось за кордон"

Просідання цін: традиційний український борщ стає дешевшим

Церква забороняє: в які дні не можна пекти Паски, названі сприятливі дати

Высоко подняла юбочку и засветила полосочку на колготах: бесстыжая Maruv без белья показала стиль крольчихи

Все новости

Крім цього, термін легального перебування на території Польщі було продовжено і для студентів, які навчаються у польських закладах. Його продовжили до 31 серпня 2023 року. Точно таке саме можна сказати і про батьків, а також опікунів неповнолітніх учнів та студентів. Так, їм також продовжили термін легального перебування у Польщі до 31 серпня 2024 року.

Переселенці, біженці
Переселенці, біженці

Варто зазначити, що Польща від початку вторгнення Росії в Україну всіма можливими способами допомагає українцям. Польща приймає та допомагає не лише біженцям, а й усій Україні та ЗСУ, оскільки вона передає і військову зброю.