Мешканцям України повідомили дуже приємні новини. Справа в тому, що в США українцям, які мають гуманітарний пароль, можуть надати дозвіл на постійне проживання. Так, тепер мрія деяких людей може стати реальністю.

Про це повідомляється на порталі "enovosty", посилаючись на заяви американських чиновників.

Є інформація, що Конгрес США вже зареєстрував законопроект, який дасть українцям з гуманітарним паролем унікальну можливість. Ці люди зможуть залишитись в Америці на постійне проживання. Однак на даний момент рішення не прийняте залишково, але є дуже хороший рух і цей документ надійшов до юридичного комітету.

Американські конгресмени вже подали на реєстрацію законопроект Ukrainian Adjustment Act, який дасть українцям у США з гуманітарним паролем так звану «грін карту».

Конгресмен-демократ від штату Іллінойс Майк Квіглі спеціально вирушив до соціальної мережі, щоб повідомити для українців приємну новину.

Популярні статті зараз

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Онука Данилова розповіла про дружбу за вигоду: "Просили допомогти вивезти когось за кордон"

Загальна мобілізація та повістки: усі українці отримають електронний код, тепер не сховатися

Безкоштовний відпочинок у Карпатах: українці можуть насолодитися розкішною тишею за "просто так"

Все новости

Конгрес США: скрін із мережі
Конгрес США: скрін із мережі

Він написав у Twitter: «Цей законопроект забезпечить українських біженців статусом постійного проживання, що надасть їм стабільності та можливості зробити внесок у свої громади тут, у США».

Також до Квіглі приєдналися Білл Кіттінг, Марсі Каптур та Брайано Фіцпатрік, які є демократами.

Білл Кіттінг заявив: «Багато українців втекли від терору російських нападів, і США надали їм безпечний притулок. І частина цієї безпеки має бути стабільністю та впевненістю в тому, що вони зможуть легально проживати в нашій країні, не боячись депортації, поки не будуть готові повернутися додому».

Також високопосадовець акцентував свою увагу на тому, що українці, які шукали безпечного життя в США, зможуть жити в Америці на постійній основі і працювати там. Це все завдяки новому законопроекту.