Українців попередили про те, що Росія збирає нові ракетні війська біля України. Так, ворог збирається бомбардувати територію нашої країни ще більше. Про це повідомляє Генштаб.

«Нова загроза для багатьох областей: рф стягує нові ракетні війська до кордону з Україною. За інформацією Генштабу, війська рф нарощують в прикордонні з Україною кількість тактичних груп ракетних військ. В Брянську область переміщений дивізіон берегового ракетного комплексу «Бал», - попередили українців.

Крім цього, повідомляється про те, що Росія може все більше завдавати ракетних ударів. Особливо небезпечними областями є: Київська, Житомирська, Черкаська, Полтавська, Чернігівська, Сумська та Харківська.

Скрін посту з Telegram
Скрін посту з Telegram

«Зростає загроза завдання ударів противником ракетами типу Х-35. Вони можуть вражати об'єкти на території Житомирської, Київської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Сумської та Харківської областей», - продовжили у соціальній мережі.

Популярні статті зараз

Микола Томенко назвав Ківалова символом "правової держави" та "доброчесної судової влади" в Україні

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

Росіяни тішаться кровопролиттю в Ізраїлі

Загальна мобілізація та повістки: усі українці отримають електронний код, тепер не сховатися

Все новости

Потрібно розуміти, що Путін та його окупанти не збираються зупинятися. Через те, що росіянам не вдається втілити свої плани, вони чинять як справжні терористи і бомбардують мирне населення. Потрібно бути дуже уважними, особливо коли спостерігається така висока активність.

Також настійно рекомендується не ігнорувати повітряні тривоги та не знімати роботу українського ППО.