Відомий український тенісист Сергій Стаховський заступився за керівницю медичної служби батальйону "Вовки Да Вінчі" і наречену загиблого українського героя Дмитра Коцюбайла Аліну Михайлову після скандалу, що розгорівся навколо неї.

Відповідна публікація з'явилася на сторінці тенісиста у Twitter. Стаховський закликав тих, хто хоче образити Михайлову, подумати тричі.

Він підкреслив, що смітник – це ще найпростіше, що можливо, нагадуючи про те, що сталося з екс-нардепом Тарасом Чорноволом.

"Пропоную наступним персонажам, які захочуть образити будь-якого з наших захисників, подумати тричі, тому що смітник - це ще найпростіша історія", - написав Стаховський у Twitter і додав смайлик, який віддає честь.

Популярні статті зараз

Микола Томенко про чергову дику історію з Києва: "Про "чесну владу" із простотою Герасима із "Муму"

На Переяславщині вп’яте відтворили зажинки: цього разу до обряду долучилися військовослужбовці

Колишня дружба, російський паспорт, та безвілля у столичній висотці: історія однієї війни не на полі бою

Дарницький воєнком Руслан Тригуб, який п'яним лазив та ганьбився, продовжує очолювати ТЦК

Все новости

Скандал навколо Чорновола та Михайлової

Український політичний діяч Тарас Чорновіл обурив соцмережі тим, що у грубій формі висловився на адресу нареченої загиблого "Да Вінчі" Аліни Михайлової. Чорновіл звинуватив Михайлову в роботі "на зелену владу", назвавши її "подолигархическим шмарою" через те, що Аліна була гостею програми, яку вела журналістка Яніна Соколова.

Після цього 13 червня у Києві активісти напали на політичного аналітика, колишнього народного депутата України Тараса Чорновола. Його облили зеленкою та сечею, а потім кинули у сміттєвий бак. Чорновіл спробував чинити опір, але в нього нічого не вийшло. Чорновіл після цього почав стверджувати, що така акція – це "замовлення" Офісу президента за критику влади.

Відомий український продюсер та телеведучий Ігор Кондратюк різко накинувся на Михайлову після того, як Чорновола кинули у сміттєвий бак. Кондратюк назвав "титушками вдови Да Вінчі" людей, які захистили дівчину та помстилися Тарасові Чорновілу, який обізвав Михайлову.