Відомий український тенісист Сергій Стаховський заступився за керівницю медичної служби батальйону "Вовки Да Вінчі" і наречену загиблого українського героя Дмитра Коцюбайла Аліну Михайлову після скандалу, що розгорівся навколо неї.

Відповідна публікація з'явилася на сторінці тенісиста у Twitter. Стаховський закликав тих, хто хоче образити Михайлову, подумати тричі.

Він підкреслив, що смітник – це ще найпростіше, що можливо, нагадуючи про те, що сталося з екс-нардепом Тарасом Чорноволом.

"Пропоную наступним персонажам, які захочуть образити будь-якого з наших захисників, подумати тричі, тому що смітник - це ще найпростіша історія", - написав Стаховський у Twitter і додав смайлик, який віддає честь.

Популярні статті зараз

Гральний бізнес заганяють у тінь: замість податків та донатів – хабарі та відкати

На межі виживання: в Україні склався плачевний сценарій

Світ попрощався із заслуженим працівником культури України з Книги рекордів Гіннеса: його роботи прикрашають Київ

Криза олійно-жирової галузі: чим загрожує українцям високий експорт соняшника

Все новости

Скандал навколо Чорновола та Михайлової

Український політичний діяч Тарас Чорновіл обурив соцмережі тим, що у грубій формі висловився на адресу нареченої загиблого "Да Вінчі" Аліни Михайлової. Чорновіл звинуватив Михайлову в роботі "на зелену владу", назвавши її "подолигархическим шмарою" через те, що Аліна була гостею програми, яку вела журналістка Яніна Соколова.

Після цього 13 червня у Києві активісти напали на політичного аналітика, колишнього народного депутата України Тараса Чорновола. Його облили зеленкою та сечею, а потім кинули у сміттєвий бак. Чорновіл спробував чинити опір, але в нього нічого не вийшло. Чорновіл після цього почав стверджувати, що така акція – це "замовлення" Офісу президента за критику влади.

Відомий український продюсер та телеведучий Ігор Кондратюк різко накинувся на Михайлову після того, як Чорновола кинули у сміттєвий бак. Кондратюк назвав "титушками вдови Да Вінчі" людей, які захистили дівчину та помстилися Тарасові Чорновілу, який обізвав Михайлову.