Влада закликає місцевих жителів "не платити тим, хто наживається на людській біді".

У Херсоні було скоєно напад на волонтера, який займався евакуацією місцевих жителів із небезпечних територій. Нападниками виявились двоє перевізників, обурених "конкуренцією".

Голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін у відеозверненні повідомив обставини інциденту:

"Вчора побили відомого волонтера, який безкоштовно перевозив з небезпечних територій Херсонщини людей. Били підло, удвох, поки він не впав, і ще продовжували бити ногами. Нападники вже встановлені. Вони заробляють на пасажирських перевезеннях, користуючись горем, яке спіткало наших людей під час російської" агресії.Поліція розбирається з нападниками, зареєстровано кримінальне провадження за ч. 2 статті 296 хуліганство... Наголошую всім жителям Херсонщини — у нас евакуація безкоштовна, не треба платити тим, хто наживається на людській біді".

У місцевій поліції розповіли подробиці "хуліганських дій у районі автовокзалу".

Популярні статті зараз

Виробникам та фермерам оголосили головні вимоги та правила: Держекоінспекція провела важливу дискусію

Після Вишневого пішли за Краматорськом: як продовжують розкрадати кошти

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Власник онлайн-казино VBET Віген Бадалян співпрацює з російською 1xbet? Блогер навів приклад

Все новости

"16 червня близько 16 години 42-річний мешканець обласного центру приїхав з пасажирами до міжміського автовокзалу. Там до нього підійшли 35-річний раніше судимий херсонець і ще один невідомий. Між чоловіками спалахнув конфлікт щодо пасажирських перевезень, який переріс у гонитву на автомобілях та бійку. Через кілька годин після інциденту постраждалий самостійно звернувся до лікарні, де йому встановили діагноз: множинні забиття м'яких тканин голови та тіла, забій нижнього щелепного суглоба", — йдеться у повідомленні .

На інцидент також відреагувала у своєму Telegram-каналі віце-прем'єр Ірина Верещук. Вона висловила сподівання, що нападників покарають за законом.

"Держава повинна показати, що вона сильніша за тих двох мерзотників. Звертаюся до херсонського силового блоку. Я знаю, що ви в змозі швидко навести лад. Якщо ми з вами сказали, що евакуація для людей безкоштовна, значить безкоштовна. Якщо хтось там не погоджується, то поясніть їм так, щоб зрозуміли. Люди мають бачити, що влада є влада!" – написала Верещук.