На території України вкотре було продовжено військовий стан. До того ж, мобілізація в країні на постійній основі посилюється і модернізується. Людям почали видавати повістки у будь-яких місцях, а уповноважених для цього осіб стає дедалі більше. Проте найбільше насторожує нове рішення ради оборони Івано-Франківської області, оскільки там ухвалили рішення не відправляти чоловіків до лікарень на госпіталізацію без дозволу військкоматів.

Відповідну інформацію розмістили у соціальних мережах, посилаючись на заяву ради оборони Івано-Франківської області, яку показали на відеоролику.

Так, на Івано-Франківщині прийняли дивовижне рішення. Справа в тому, що там чоловіків не лікуватимуть у лікарнях, шпиталях тощо без схвалення ТЦК.

Мобілізація в Україні, видача повісток
Мобілізація в Україні, видача повісток

Крім цього, у мережі вже є відповідний відеоролик, де уповноважений чоловік розповів про дані нововведення на засіданні.

Популярні статті зараз

Шестопалов та його Z-Solutions: Як шахраї злочинними шляхами виманюють гроші в українців

Після Вишневого пішли за Краматорськом: як продовжують розкрадати кошти

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

Все новости

Скрін посту з Telegram
Скрін посту з Telegram

«Військовозобов‘язаних не госпіталізуватимуть в лікарнях Івано-Франківщини без дозволу військкоматів. Згідно з рішенням ради оборони Івано-Франківської області, чоловіки повинні отримати дозвіл ТЦК на госпіталізацію. Також посилюється робота на блокпостах: усіх, хто не має з собою документів, відправлятимуть у відділок для встановлення особи. Збирайся, ти їдеш госпіталізуватись в Тернопіль», - підписав відеоролик у соціальній мережі.