Українцям повідомляли, що в Україні повернулися масові перевірки лічильників. Проте вже за такий короткий проміжок часу знайшлися шахраї, які цим скористалися. Вони пропонують українцям послуги нібито від «Київтеплоенерго», хоч робити такі речі вони не мають жодного права.

Цю інформацію оприлюднили на порталі «obozrevatel», посилаючись на заяву «Київтеплоенерго».

«Київтеплоенерго» звернулося до українців і повідомило про те, що підприємство не має жодного відношення до заяв, які знаходяться в оголошеннях. Ще українцям рекомендують звертати увагу на сертифікати тих структур, які пропонують свої послуги.

Счетчик электроэнергии. Фото: скриншот YouTube-видео.
Счетчик электроэнергии. Фото: скриншот YouTube-видео.

Справа в тому, що є спеціальний список, який опублікувало Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства. Саме до цих структур рекомендується звертатися до українців. Так, є закон, який дає змогу спеціальним підприємствам проводити перевірки завдяки сертифікатам.

Популярні статті зараз

Микола Томенко про чергову дику історію з Києва: "Про "чесну владу" із простотою Герасима із "Муму"

Питання цивільного захисту населення розглянули на нараді Президента з обласними керівниками

«Договорняки» ПРАТ «ДІПРОЗВ'ЯЗОК» з ДСНС по схематозу впровадження системи оповіщення

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Все новости

Важливо повідомити, що шахраї, які розміщують оголошення від «Київтеплоенерго», отримують доступ до лічильників українців та можуть мати доступ до житла, до якого їх запрошують люди. Вони можуть виставляти завищені рахунки за перевірки приладів та говорити про обов'язковий дорогий ремонт.

Счетчик. Фото: скриншот YouTube-видео
Счетчик. Фото: скриншот YouTube-видео

Українцям нагадали про те, що будь-яке втручання у роботу лічильників тими людьми, які не мають на це права, понесе за собою виписування великих штрафів.