Чоловік, який більшу частину свого життя виглядав вагітним через свій живот, що випирає, виявив, що насправді протягом 36 років усередині нього живе близнюк.

Про це повідомили на порталі «dailystar»

У Санджу Бхагата розвинулося те, що виглядало як сильне здуття живота, і його співтовариство в Нагпурі, Індія, прозвало його «вагітним чоловіком».

У дитинстві Бхагат здавався підтягнутим і здоровим, незважаючи на те, що у нього більш виступаючий живіт, ніж у більшості дітей.

Тільки коли йому виповнилося 20, і він щодня працював на фермі, щоб прогодувати свою сім'ю, його живіт роздувся до загрозливих розмірів.

Популярні статті зараз

Виробникам та фермерам оголосили головні вимоги та правила: Держекоінспекція провела важливу дискусію

Після Вишневого пішли за Краматорськом: як продовжують розкрадати кошти

У Кременчуцькій міській раді гадають, як вкрасти бюджетні кошти

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Все новости

Бхагат, який щосили намагався звести кінці з кінцями, ігнорував пухлину, щоб продовжувати працювати, і терпів насмішки з боку однолітків, а також занепокоєння своєї сім'ї.

Живіт Бхагата роздувся після того, як йому виповнилося 20 років
Живіт Бхагата роздувся після того, як йому виповнилося 20 років

Але в 1999 році, коли опуклість тиснула на його діафрагму і заважала йому дихати, його нарешті терміново доправили до лікарні в Мумбаї.

Лікар Аджай Мехта, який стежив за лікуванням Бхагата, відразу після першого погляду припустив, що у цієї людини пухлина.

Однак коли лікар розрізав шлунок Бхагата і заліз усередину, щоб витягти те, що, на його думку, було великою раковою пухлиною, натомість він виявив людину.

«Спочатку вийшла одна кінцівка, потім інша кінцівка. Потім якась частина геніталій, потім якась частина волосся, якісь кінцівки, щелепи, волосся. Ми були в жаху. Ми були спантеличені і вражені ... На мій подив і жах, я зміг потиснути руку комусь усередині. Для мене це було трохи шокуючим», - сказав лікар, згідно з History Defined.

«Плід у плоді» трапляється приблизно у 500 000 випадках
«Плід у плоді» трапляється приблизно у 500 000 випадках

Здивовані лікарі спочатку думали, що дивний випадок Бхагата був прикладом «синдрому близнюка, що зникає» - тобто його близнюк помер під час вагітності до того, як був реабсорбований. Проте з того часу було виявлено, що цей випадок називається «плід у плоді».

Це дуже рідкісний стан, який, за оцінками, виникає лише в одного з кожних 500 000 живонароджень. Це відбувається, коли один близнюк народжується всередині іншого.