Українцям повідомили про те, що якщо війна та воєнний стан в Україні затягнуться, то доведеться посилювати мобілізацію. Цілком можливо, що знижуватимуть призовний вік із 25 років до 23-х. Також є ймовірність того, що можуть закликати і з 20-річного віку. Саме тому українцям рекомендується готуватись до такого повороту подій.

Цю інформацію розмістили на сайті новин «telegraf», посилаючись на заяву секретаря Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки полковника СБУ Романа Костенка.

мобілізація в Україні
мобілізація в Україні

"Розігрів тему з контрнаступом. Начебто б усе вже завершується. По-перше, мобілізація у нас триває. По-друге, ухвалили закон про зменшення призовного віку, зараз мобілізуватимуть категорію з 25 років до 27 років. А якщо війна затягнеться, потрібно буде буде ухвалювати закони та знижувати вік до 23 років, а може, до 20 років", - заявив секретар Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки полковник СБУ.

Крім цього, Роман Костенко каже, що українцям краще бути готовими до такого повороту подій, бо це є цілком реальним. Однак полковник СБУ впевнений, що зараз багатьом людям не цього.

Популярні статті зараз

Шестопалов та його Z-Solutions: Як шахраї злочинними шляхами виманюють гроші в українців

Після Вишневого пішли за Краматорськом: як продовжують розкрадати кошти

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Власник онлайн-казино VBET Віген Бадалян співпрацює з російською 1xbet? Блогер навів приклад

Все новости

Вручення повістки
Вручення повістки

Так, це досить тривожна новина про те, що молоді можуть мобілізувати віком від 20 років. Це пов'язано з тим, що війна в Україні затягується і можуть бути непередбачувані сценарії.