Важливо повідомити, що в Білому домі прокоментували небезпечну ситуацію з можливим підривом Запорізької атомної станції окупантами. Так, американські чиновники не залишаються осторонь і уважно моніторять ситуацію в Україні.

Цю інформацію розмістили на сайті "proukraine", посилаючись на заяву Білого дому.

Координатор зі стратегічних комунікацій Ради національної безпеки Білого дому Джон Кірбі сказав, що в США вважають, що Кремль поки що не ухвалив залишкового рішення знищити ЗАЕС. Тобто наразі серйозної загрози вони не спостерігають.

"Ми просто не бачимо жодних ознак того, що ця загроза неминуча, але ми стежимо за нею дуже, дуже уважно... Ми бачили багато безрозсудної риторики з російського боку. Уважно спостерігаємо за цим. Ми просто не бачили жодних ознак того, що у Путіна будь -який намір застосувати ядерну зброю в Україні чи деінде", – заявив американський чиновник.

Це все говорить про те, що Америка не змінюватиме своєї стратегії на даному етапі щодо стримування.

Популярні статті зараз

"Ідеолог сучасного рашизму": Микола Томенко вказав, ким став алкоголік-Мєдвєдєв

На Переяславщині вп’яте відтворили зажинки: цього разу до обряду долучилися військовослужбовці

Колишня дружба, російський паспорт, та безвілля у столичній висотці: історія однієї війни не на полі бою

"Я виглядаю як човен": мама приголомшила неосяжними стегнами після пологів, Кім Кардаш'ян таке і не снилося

Все новости

Важливо відзначити, що президент України Володимир Зеленський раніше робив важливе оголошення щодо готовності окупантами підірвати ЗАЕС. Так, в українській розвідці вважають, як і сам президент, що окупанти вже підготувалися і мають усе, щоб знищити Запорізьку атомну станцію.