Усіх українців попередили про те, що на початку наступного тижня, 3 липня, можна буде помітити аномальне явище – супермісяць. Повний Місяць очікується о 13:41 за Києвом. Як запевняють астрологи, супутник Землі перебуватиме у Козерозі.

Про це повідомляється на порталі «telegraf»

«Супермісяць з'явиться в небі вже 3 липня 2023 року. Зберігай дату! Місяць світитиме дуже яскраво, максимально наблизившись до Землі. Він опиниться в Козерозі, це енергетично потужний час. Супермісяць робить людей більш нервовими та імпульсивними. Будьте готові до цього», - повідомляється у мережі.

Крім цього, повний місяць у липні може допомогти кожному знаку Зодіаку бути раціональнішим. На думку астрологів, у цей час логіка буде вищою за почуття.

Популярні статті зараз

Питання цивільного захисту населення розглянули на нараді Президента з обласними керівниками

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

Сильний удар по українцям: влада готує несподіваний "сюрприз"

Зеленський підписав новий закон про пенсії для українців: що змінилося та чого очікувати

Все новости

Фахівці дали дуже важливі рекомендації на цей дивовижний період. Зазначається, що під час такого повного Місяця не можна робити багато речей. Настійно рекомендується не починати щось нове: стосунки, роботу тощо. У цей час краще не приймати важливих рішень, будувати плани та висаджувати рослини.

3 липня 2023 року люди можуть бути більш імпульсивними та нервовими. Отже, до цього часу краще підготуватися, щоб знати, чого очікувати.