Українцям повідомили дуже важливі новини щодо мобілізації. Справа в тому, що був ухвалений новий закон, в якому йдеться, що на даний момент розширено список тих чоловіків, які підлягають мобілізації. Це все пов'язано з новим законопроектом, який набув чинності.

"В Україні розширили список осіб, які підлягають мобілізації. Відповідну норму враховано у таблиці поправок до другого читання законопроекту, який повернув доплати військовим. Раніше закон прописував: від мобілізації звільняються особи, які мають дружину (дружину), батьків або батьків дружини (чоловіка) з інвалідністю 1 або 2 групи. Цей пункт доповнили словами: "якщо вони не мають інших працездатних осіб, зобов'язаних їх утримувати"", - повідомляється в мережі.

Вручення повістки: скрін із мережі
Вручення повістки: скрін із мережі

Окрім цього, мешканцям України вирішили розповісти, що ж ці зміни означають. Насамперед дані нововведення свідчать, що українці, які уникли мобілізації через інвалідність у рідних, тепер не мають жодної підстави від звільнення від призову.

"Що це означає? Це торкнеться насамперед тих, хто уникнув мобілізації через інвалідність у їхніх рідних. Наприклад, інвалідність тестя тепер не буде підставою для звільнення від призову зятя, якщо перший має рідних дітей, які можуть і зобов'язані за законом забезпечити догляд", - пояснили українцям.

Популярні статті зараз

Питання цивільного захисту населення розглянули на нараді Президента з обласними керівниками

"Ідеолог сучасного рашизму": Микола Томенко вказав, ким став алкоголік-Мєдвєдєв

Дарницький воєнком Руслан Тригуб, який п'яним лазив та ганьбився, продовжує очолювати ТЦК

К Александру Эллерту на свидание? Ксения Мишина разделась догола и побрила свою ...

Все новости