На території України вже 1 рік та 4 місяць триває війна, яку розв'язала Росія. Через це у нас у країні повним ходом іде загальна мобілізація, проте є чимало категорій, які звільнені від призову.

Про це повідомляється на порталі «today»

Повідомляється, що влада прийняла рішення звільнити від призову деякі категорії чоловіків: працівників центральних та місцевих органів влади, які займають ключові позиції в системі держуправління та працівників стратегічно важливих галузей.

Крім цього, йдеться про людей, які працюють на підприємствах, в установах та організаціях, які зайняті виробництвом товарів, а також виконанням послуг та робіт, необхідних для забезпечення потреб ЗСУ, а також інших військових формувань. Працівники підприємств, установ та організацій, які критично важливі для функціонування економіки, а також забезпечення нагальних потреб населення країни також отримують броню від призову.

Важливо зазначити, що сюди можна зарахувати ще таку категорію, яка займається інвестиційними проектами та підприємства, які займаються виконанням держзамовлень чи забезпеченням інших стратегічно важливих підприємств. Ще працівники тих організацій, які приносять до країни великий приток валюти, можуть розраховувати на бронь.

Популярні статті зараз

«Договорняки» ПРАТ «ДІПРОЗВ'ЯЗОК» з ДСНС по схематозу впровадження системи оповіщення

Просідання цін: традиційний український борщ стає дешевшим

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Тоненькие бретельки на нежных плечах: Женька из "Сватов" в облегающем наряде похвасталась идеальной фигурой

Все новости

Крім цього, крім даних категорій є велика ймовірність того, що вже найближчим часом бронь зможуть отримати працівники IT-галузі.