У мережі з'явилася інформація про те, що вже буквально з наступного місяця в нашій країні очікуються серйозні зміни. У зв'язку з тим, що набули чинності нові тарифи на світло, українці отримають нові платіжки. Також бензин в Україні буде значно дорожчим, а це говорить про те, що все знову злетить у ціні. Навіть тарифи на воду зміняться, і це ще далеко не все.

Про це повідомляється в мережі, посилаючись на дані з сайту «RBC»

«Тариф на світло – українці отримають перші квитанції за новими цінами за електроенергію. Підскочать ціни на пальне – ціна бензину може зрости приблизно на 12 грн/літр. На 30% і більше також зростуть тарифи на водопостачання. Підвищені пенсії – відбудеться черговий етап індексації пенсій. Запуск Е-рецепту – почнуть діяти нові правила купівлі медикаментів для українців», - повідомляється в мережі.

Цены на бензин. Фото: скриншот Youtube-видео
Цены на бензин. Фото: скриншот Youtube-видео

Крім цього, це далеко не все, тому що подорожчають продукти та все інше. Це пов'язано з тим, що в Україні зростуть ціни на бензин. Ще великий удар по економіці нашої країни спровокував терор окупантів, які підірвали Каховську греблю.

Популярні статті зараз

Колишня дружба, російський паспорт, та безвілля у столичній висотці: історія однієї війни не на полі бою

Зеленський підписав новий закон про пенсії для українців: що змінилося та чого очікувати

Як Павло Фукс та Віталій Хомутиннік пов'язані зі схемщиком Дмитром Сенниченком: отримали щедрий подарунок

К Александру Эллерту на свидание? Ксения Мишина разделась догола и побрила свою ...

Все новости

«Зростуть ціни на продукти – на них вплине подорожчання палива, а також підрив Каховської ГЕС. Вступна кампанія 2023 – розпочнеться реєстрація електронних кабінетів абітурієнтів», - попереджають українців.

Скрін посту з Telegram
Скрін посту з Telegram

Так, на українців чекають нові випробування вже з наступного місяця. Однак не треба падати духом, наш народ сильний українці впораються з усім, незважаючи ні на що.