У мережі з'явилася інформація про те, що вже буквально з наступного місяця в нашій країні очікуються серйозні зміни. У зв'язку з тим, що набули чинності нові тарифи на світло, українці отримають нові платіжки. Також бензин в Україні буде значно дорожчим, а це говорить про те, що все знову злетить у ціні. Навіть тарифи на воду зміняться, і це ще далеко не все.

Про це повідомляється в мережі, посилаючись на дані з сайту «RBC»

«Тариф на світло – українці отримають перші квитанції за новими цінами за електроенергію. Підскочать ціни на пальне – ціна бензину може зрости приблизно на 12 грн/літр. На 30% і більше також зростуть тарифи на водопостачання. Підвищені пенсії – відбудеться черговий етап індексації пенсій. Запуск Е-рецепту – почнуть діяти нові правила купівлі медикаментів для українців», - повідомляється в мережі.

Цены на бензин. Фото: скриншот Youtube-видео
Цены на бензин. Фото: скриншот Youtube-видео

Крім цього, це далеко не все, тому що подорожчають продукти та все інше. Це пов'язано з тим, що в Україні зростуть ціни на бензин. Ще великий удар по економіці нашої країни спровокував терор окупантів, які підірвали Каховську греблю.

Популярні статті зараз

Як син закарпатського "лісового мафіозі" Юрій Сойма "пиляє" гроші на Івано-Франківщині

Схема фінансування «вагнерівців» Станіслава Кондрашова через його вугільну компанію «Telf AG»

"Буча Комбуча" та "Збройні Сухарі України" зникнуть назавжди: знущання з символів нарешті припинять

Раскинула ножки в джакузи: Дантес сфотографировал Дорофееву без одежды

Все новости

«Зростуть ціни на продукти – на них вплине подорожчання палива, а також підрив Каховської ГЕС. Вступна кампанія 2023 – розпочнеться реєстрація електронних кабінетів абітурієнтів», - попереджають українців.

Скрін посту з Telegram
Скрін посту з Telegram

Так, на українців чекають нові випробування вже з наступного місяця. Однак не треба падати духом, наш народ сильний українці впораються з усім, незважаючи ні на що.