У мережі повідомили про те, що одного із народних депутатів було затримано за корупцію. Так, його затримала СБУ та ДБР і тепер чиновнику загрожує ув'язнення.

Про це повідомили у мережі, посилаючись на портал "РБК".

«$50 000 за «відмазку» від екстрадиції. СБУ та ДБР затримали нардепа, який обіцяв іноземцю «порішати» у суді, щоб міграційна служба скасувала рішення про відмову надання статусу біженця. Ймовірно, це депутат від «Європейської солідарності» Сергій Алєксеєв. Йому загрожує до 12 років за ґратами, – «РБК»», - повідомляється в соціальній мережі.

Варто зазначити, що це є досить серйозним порушенням, особливо в той час, як міжнародні партнери України вимагають викоренити корупцію у нас у країні.

Скрін посту з Telegram
Скрін посту з Telegram

Популярні статті зараз

Українці відповідатимуть за свої пенсії самі: Денис Шмигаль ошелешив пенсионерів

Світ попрощався із заслуженим працівником культури України з Книги рекордів Гіннеса: його роботи прикрашають Київ

К Александру Эллерту на свидание? Ксения Мишина разделась догола и побрила свою ...

"Соски вылетают, что за преисподня?": Maruv в одних трусах раздвинула ноги и показала свое распутство

Все новости

Українська аудиторія моментально відреагувала на цю новину та вирушила до розділу з коментарями, щоб залишити свої відгуки.

«Від безкарності просто відчувають себе богами!», «Щас гетьман вилізе на трибуну и отмажет», «Треба не саджати, а страчувати!!! Як вони вже за₴ бали ці «рішали»!!!», «Бухаючий інсулінзалежний діабетик , з бескінечними комами - Президент... ну як так?», «Та толку, що його впіймали вийде на хабарі. Тернопільського чіновника впіймали, учора дали заставу 805 тисяч, вже на волі, втече, як і усі.. або щє визнають не віновним, та на посаді відновлять, щє й вибачатися будуть, бо йому пенсіонерка з Харкова позичіла ці гроші..», - залишають коментарі юзери соціальної мережі.

Скріншот коментарів українців
Скріншот коментарів українців

Скріншот коментарів українців
Скріншот коментарів українців