Український воєначальник, начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України, генерал-майор Кирило Буданов зробив кілька дуже важливих заяв. Він розповів про повернення українських кордонів та про плани окупантів щодо ЗАЕС.

«Україна повністю може бути деокупована до кінця року, але гарантії може дати лише Бог, – Буданов. «Наша позиція незмінна – ми в будь-якому випадку вийдемо на адміністративні кордони України станом на 1991 рік. Тож ми зробимо все можливе, щоб це сталося цього року». З нами Бог і генерал Залужний», - розповіли українцям.

Скрін посту з Telegram
Скрін посту з Telegram

Окрім цього, український воєначальник розповів про плани окупантів вчинити теракт на ЗАЕС. Так, російські терористи можуть повторити практику з Каховською дамбою та зробити черговий терор, знищивши найбільшу атомну станцію в Європі.

«Буданов розкрив плани окупантів з підриву ЗАЕС. За планом росіян, ймовірно буде підірвано штучну водойму, яка забезпечує охолодження станції. Тож вони збираються пошкодити зв’язок у системі, що згодом спричинить цю технологічну катастрофу, яку ніхто не зможе зупинити чи пом’якшити, заявив очільник розвідки», - продовжив Кирило Буданов.

Популярні статті зараз

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Просідання цін: традиційний український борщ стає дешевшим

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Все новости

Скрін посту з Telegram
Скрін посту з Telegram

Так, на превеликий жаль, окупанти не збираються йти з української землі. Тиран Путін та його терористи розуміють лише грубу силу, а це говорить про те, що попереду ще чимало важкої роботи.