У мережі повідомили, що вже з 1 липня в Україні стрімко почало зростати в ціни на паливо. Директор "Консалтингової групи А-95" Сергій Куюн думає, що паливо подорожчає мінімум так: бензин на 11 гривень за літр, дизель - на 8 грн і газ стане дорожчим на 3 гривні.

Цю інформацію опублікували на порталі новин " РБК "

Паливо в Україні буквально злітає в ціні, це пов'язано з тим, що на території нашої країни з 1 липня 2023 року автоматично повернулися податки на довоєнний рівень.

Так, це все говорить про те, що в нашій державі буквально всі продукти та транспортування будуть дорожчати, оскільки на АЗС очікуються нові ціни.

Цены на бензин в Украине
Цены на бензин в Украине

Популярні статті зараз

У Кременчуцькій міській раді гадають, як вкрасти бюджетні кошти

Просідання цін: традиційний український борщ стає дешевшим

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Все новости

Крім цього, у соціальній мережі повідомили, що в Україні вже почали зростати ціни на бензин, дизель та газ. Приклад показали ціни в Одесі.

«Почалося! В Україні дорожчають бензин, дизель та газ. Нагадуємо, 1 липня податки на паливо повернулися на довоєнний рівень, що підвищить ціни: Бензин: на 11 грн за л, Дизель: на 8 грн, Газ: на 3 грн. *На відео – штурм заправок у Одесі вчора. На фото – нові ціни сьогодні», - повідомляється у соціальній мережі.