Згідно з коментарем Наталії Птухи, синоптика Укргідрометцентру, очікується, що температура в липні буде на 1-1,5 градуса вищою за норму, а в серпні середньомісячна температура може перевищувати норму на 2 градуси. Проте, вона наголосила, що для кожного регіону необхідно враховувати окремі прогнози на декаду вперед.

Прогноз передбачає, що липень буде трохи теплішим за червень, але прохолоднішим, ніж минулого року. Очікується суха та переважно сонячна погода з невеликою кількістю опадів. Середня температура коливатиметься від 16 до 28 градусів. У першій декаді липня очікуються невеликі дощі, а найспекотніші дні з температурою до 35 градусів прогнозуються на початку третьої декади місяця.

Лето в Украине. Фото: скриншот Youtube-видео
Лето в Украине. Фото: скриншот Youtube-видео

Щодо серпня, очікується стабільна та посушлива погода. Середня температура коливатиметься від 12 до 29 градусів. За прогнозами Sinoptik, опади очікуються лише наприкінці місяця, тоді як Wisemeteo передбачає місяць без дощів. За даними Wisemeteo, середина серпня буде характеризуватись аномально високими температурами, що досягають 37 градусів, що, можливо, стане рекордом цього літа. Однак на початок третьої декади температура різко знизиться до 21 градуса, а до кінця серпня впаде до 18 градусів.

Синоптики рекомендують звертатися до прогнозу погоди найближчими днями перед датою, оскільки він буде найточнішим.

Популярні статті зараз

Микола Злочевський продовжує висмоктувати гроші з України: підключив кіпрський офшор

Микола Томенко пояснив абсурдність російських реалій: "Кіріл благословив нелегітимного Путіна на «священну війну» до…2100 року"

Налагодили ласу схему: як пилять державні гроші у Вишневій міській раді

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

Все новости