Офіс президента України ухвалив рішення заблокувати виїзд із країни всім народним депутатам та чиновникам у зв'язку з низкою скандалів, пов'язаних із «відрядженнями» на закордонні курорти. Було ухвалено рішення запобігти зловживання такими поїздками та забезпечити їхню справжність і необхідність.

Про це повідомляє "Interneta"

Влада ретельно перевірятиме документи, пов'язані з цими поїздками, включаючи запрошення та організацію поїздок, для забезпечення прозорості та підзвітності.

Цей захід вжито після того, як колишній «Слуга народу» Юрій Аристов був залучений до полеміки навколо його передбачуваного відрядження до Вільнюса, що викликало підозри у неправомірному використанні службових поїздок у особистих цілях.

Закрытие границ. Фото: скриншот Youtube-видео
Закрытие границ. Фото: скриншот Youtube-видео

Популярні статті зараз

Рейдер Дмитро Зеленьков допік всіх ренійців: люди готуються протистояти

Українським пенсіонерам змінять дату отримання пенсій? У ПФУ дали важливі роз'яснення

"Творить всяку дичину": голий син голови Черкаської ОВА тусить у Парижі, поки його батька звинувачують у корупції

Серйозно вдарить по кишені: українцям повідомили, скільки доведеться платити за електроенергію

Все новости

Влада також планує переглянути постанову, яка регулює відрядження та відпочинок військовослужбовців за кордон, щоб запобігти будь-яким зловживанням або неправомірним діям.

Прикордонний контроль, як і раніше, здійснюватиметься відповідно до чинного законодавства та правил, встановлених у період дії військового стану, як це прописано у відповідній постанові Кабінету Міністрів. Цей крок спрямований на забезпечення належного нагляду та підзвітності осіб, які виїжджають за кордон із офіційними цілями.