У 2021 інспекцією видано наказ на проведення планової перевірки характеристик продукції, а саме автомобільних бензинів та дизельного палива на АЗС ТОВ "МК ОЙЛ ТРЕЙД".

При спробі розпочати перевірку на АЗС «Brent Oil» у Миколаєві, посадовим особам інспекції було відмовлено у її проведенні. У зв`язку з чим складено відповідний акт.

За наслідками розгляду справи встановлено порушення п.6 ч.4 ст.44 Закону України «Про державний ринковий нагляд і контроль нехарчової продукції» та винесено постанову про накладання штрафу. Оскільки порушником не виконано постанову та не сплачено штраф, інспекція звернулась до суду з позовом.

За рішенням Харківського окружного адміністративного суду від 13 вересня 2023 року, яке у подальшому залишено без змін постановою Другого апеляційного адміністративного суду, позов інспекції про стягнення штрафу задоволено повністю, ухвалено стягнути до Державного бюджету України штраф за порушення законодавства про державний ринковий нагляд і контроль нехарчової продукції у розмірі 170 000 гривень.

Відповідно до ст. 1291 Конституції України, судове рішення є обов'язковим до виконання.

Популярні статті зараз

Микола Злочевський продовжує висмоктувати гроші з України: підключив кіпрський офшор

Мільярдна контрабанда під прикриттям кондитерського бізнесу: за які гроші Геннадій Вацак купує собі Rolls-Royce та Bentley

Микола Томенко пояснив абсурдність російських реалій: "Кіріл благословив нелегітимного Путіна на «священну війну» до…2100 року"

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Все новости

Інспекцією направлено в суд заяву про отримання виконавчого листа для наступного примусового стягнення штрафу.