Військові під час важких боїв на Донеччині потребували додаткових засобів аеророзвідки, а також - оновлення знищених після чергового обстрілу приладів для виконання бойових завдань.

Необхідну суму в більш ніж 700 тисяч гривень зібрали за лічені дні. Частину засобів команда фонду «Надія» передала військовим під час візиту на Донеччину.

«Під час робочої поїздки на Донбас, зустрілися з Владиславом і його побратимами. Передали дрони, генератор, антену, щоглу та інше необхідне приладдя. Ми не залишаємося осторонь прохань, які надходять від військових і завжди намагаємося надавати їм необхідну підтримку. А оскільки останніми тижнями ситуація на фронті загострюється, то і допомагати потрібно ще більше - над цим і працюємо», — сказав перший заступник парламентського Комітету з питань здоровʼя нації, голова наглядової ради БФ молодіжної ініціативи «Надія» Валерій Дубіль.

Популярні статті зараз

На Херсонщині незабаром запрацює обладнання для переробки відходів руйнації, отримане від агентства JICA

Шантаж під дахом поліції: харківську адвокатку Галину Бельмас звинувачують у пресингу городян

Світ попрощався із заслуженим працівником культури України з Книги рекордів Гіннеса: його роботи прикрашають Київ

Церква забороняє: в які дні не можна пекти Паски, названі сприятливі дати

Все новости

Зараз, після тяжких боїв на Донбасі, військові відновлюються і знову готуються до відправки на передову. Днями фонд «Надія» підсилив підрозділ ще й двома дороговартісними системами РЕБ - стаціонарною та портативною на авто, а також генераторами та вітамінами для відновлення здоровʼя.

«Це не перша допомога від нашого фонду українським захисникам - сотні fpv-дронів, старлінків, кілька авто, десятки тепловізорів та мавіків від нашої команди отримали військові на різних напрямках. І ми продовжимо цю роботу - будемо підтримувати захисників України стільки, скільки буде потрібно», - резюмувала Віта Присяжнюк, співзасновник БФ молодіжної ініціативи «Надія».