БІДА, коли при владі КОРУПЦІОНЕРИ і НЕВІГЛАСИ,

але ТРАГЕДІЯ, коли ще й ТЕЛЕПНІ та РЕЗИДЕНТИ.

Тут один із сумно відомих МЕНЕДЖЕРІВ Зеленського Милованов образився на мене, що я привів його в приклад ШКІДЛИВОЇ кадрової політики нинішньої влади. Нагадаю, що у своїй статті про зло від подвійних громадян і резидентів інших країн у владі, я згадав і знамениту цитату самого Милованова, де він із гордістю і пафосом написав:

«Я сказав, що був міністром, але…ПЛАЧУ ПОДАТКИ ТУТ, маю ТУТ ПЕНСІЙНІ ЗАОЩАДЖЕННЯ тощо. Тобто США з точки зору їхніх законів для мене є ДОМОМ».

Ще раз зауважу, що вважає шкідництвом і цинізмом ситуацію, коли ПОСАДОВЦІ заробляють в Україні, а сплачують податки та відкладають на пенсію в іншій країні, де мають статус резидента або громадянина. І при цьому ще й вчать простих українців, що так правильно, бо в США зарплати професорів великі, а в нас зарплати міністрів мізерні.

Популярні статті зараз

Питання цивільного захисту населення розглянули на нараді Президента з обласними керівниками

"Ідеолог сучасного рашизму": Микола Томенко вказав, ким став алкоголік-Мєдвєдєв

Зеленський підписав новий закон про пенсії для українців: що змінилося та чого очікувати

Церква забороняє: в які дні не можна пекти Паски, названі сприятливі дати

Все новости

«Героїчну державотворчу» діяльність Милованова описувати не буду, згадаю лише про «фахову і патріотичну» підготовку до ВІЙНИ, яку він здійснив, як голова наглядовоі ради «Укроборонпрому».

СМІШНО лише те, що з якогось дива, цей ВІП-заробітчанин вирішив, що я критикую його любу владу «із за кордону і російською мовою». Тут навіть коментувати НІЧОГО. «Довічному професору в США». як він себе називає, варто лише заглянути в ЗМІ, інтернет чи соціальні мережі, щоб зрозуміти МАРАЗМАТИЧНІСТЬ слів про мою «закордонну російськомовну діяльність»!

Тож можу лише перефразувати знамените висловлювання:

«БІДА, коли при владі КОРУПЦІОНЕРИ і НЕВІГЛАСИ,

але ТРАГЕДІЯ, коли ще й ТЕЛЕПНІ та РЕЗИДЕНТИ»!

П.С. Тут мені один працівник МОНу написав, що того знаменитого американського диплома доктора Милованова ніхто так в Міністерстві й не побачив, як і не знає, в якій спецраді він проходив нострифікацію.