Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія» з черговою гуманітарною місією завітав до Запорізької області та передав місцевим лікарням і військовим госпіталям велику партію вантажу медичного призначення, включно з дороговартісним обладнанням - апаратом штучної нирки, апаратом непрямого масажу серця та аналізатором газів крові.

«Сьогодні команда Благодійного фонду молодіжної ініціативи «Надія» працює в Запорізькій області, відвідуючи лікарні, які знаходяться, в тому числі, вздовж лінії зіткнення, першими приймаючи до себе з поля бою наших поранених захисників. Таким лікарням та шпиталям ми приділяємо особливу увагу, намагаючись забезпечити медиків найякіснішим та найнеобхіднішим обладнанням. Цього разу, окрім традиційних наборів критичної медицини, хірургічних наборів, витратних матеріалів та вітамінних комплексів, ми передали лікарям аналізатор газів крові, апарат для гемодіалізу Prismaflex «штучна нирка», наявність якого критично важлива для порятунку поранених, а також - апарат для непрямого масажу серця Easy Pulse, який також допомагає медикам рятувати життя. Зі свого боку ми робимо все, щоб процес порятунку життів українців нашими героїчними медиками, відбувався максимально швидко, якісно та на найкращому обладнанні. Не втомлюся повторювати, що українські лікарні не повинні відчувати дефіцит в будь чому - цього достойні наші медики, наші військові та наші люди», - розповів Валерій Дубіль, голова наглядової ради Благодійного фонду молодіжної ініціативи «Надія», перший заступник голови комітету ВР з питань здоровʼя нації.

Гуманітарна медична місія «Надії» стала можливою завдяки партнерам Фонду: меценатам Максиму Літвінову, Енді Іванджело та Василю Битченко, які придбали апарат «штучна нирка» Prismaflex, медичній компанії Емпіріка, яка передала аналізатор газів крові Siemens Healthcare, а також фонду Дениса Парамонова, який регулярно долучається до ініціатив Благодійного фонду молодіжної ініціативи «Надія».

Популярні статті зараз

Одіозного корупціонера Олександра Костюка хочуть призначити головним митником Закарпаття: ціна питання – 150 тисяч доларів

Вєрка Сердючка може більше не заспівати: як Андрій Данилко відновлюється після важкої хвороби

Церква забороняє: в які дні не можна пекти Паски, названі сприятливі дати

Эмилия Кларк оценит: звезда "Орла и Решки" в откровенном купальнике Леся Никитюк повторила образ матери драконов и "Игры престолов"

Все новости

Системну підтримку госпіталям Запоріжжя та інших прифронтових регіонів, у співпраці з фондом «Надія», надають Святослав Нечипоренко, Анатолій Шкрібляк, Олексій Омельяненко, Роман Коваль, Андрій Здесенко.

Зібрати витратні медичні матеріали допомогли Global Empowerment Mission Ukraine в партнерстві з Howard G. Buffett Foundation, Revival Foundation та Geri Care.