Часто густо зустрічаю в статтях про ідеологів російського РАШИЗМУ посилання на всіляких дугіних і К. Насправді ж наративи «російської національної виключності та історичного покликання і особливого призначення та місії РФ у світі» сповідують реальні політики, як от колишній президент, керівник уряду та очільник президентської партії, а нині перший заступник голови Військово-промислової комісії та заступник голови Ради Безпеки РФ Дмитро Медведєв.

Вчорашня реакція цього важливого російського посадовця в Телеграмі на Вашингтонську Декларацію НАТО щодо України прямо відповідає риториці Адольфа Гітлера. Процитую в оригіналі:

«Вывод очевиден. Мы должны сделать все, чтобы «необратимый путь Украины» в НАТО завершился либо ИСЧЕЗНОВЕНИЕМ УКРАИНЫ, либо ИСЧЕЗНОВЕНИЕМ НАТО. А лучше и того, и другого».

Звісно, можна списати чергове гітлеровсько-рашиське висловлювання Медведєва на його хронічну алкогольну залежність або на те, що він типовий російський політичний дурник. Але ж цей дурник, займає відповідальні посади і озвучує те, чого не може, але дуже ХОЧЕ сказати Путін.

І от тут найсумніший і найтрагічніший висновок із принципів, точніше їх відсутності, сьогоднішньої світової політики:

Популярні статті зараз

Як син закарпатського "лісового мафіозі" Юрій Сойма "пиляє" гроші на Івано-Франківщині

Схема фінансування «вагнерівців» Станіслава Кондрашова через його вугільну компанію «Telf AG»

"Буча Комбуча" та "Збройні Сухарі України" зникнуть назавжди: знущання з символів нарешті припинять

"Соски вылетают, что за преисподня?": Maruv в одних трусах раздвинула ноги и показала свое распутство

Все новости

абсолютна більшість керівників держав вважають цілком пристойним мати справу із ідеологами РАШИЗМУ, які нині майже стовідсотково повторюють ідеологію НАЦИЗМУ. Тільки всякі гітлери стверджували, що «хто не з нами, той проти нас», а нинішні медведєви, читай путіни, пішли далі й переконують, що «хто не з нами, той буде знищений»?!

Саме тому Україні та її правдивим союзникам варто зробити все, щоб на міжнародному рівні ПРИРІВНЯТИ РАШИЗМ до НАЦИЗМУ і засудити його прояви як ЛЮДИНОНЕНАВИСНИЦЬКУ ідеологію із усіма відповідними наслідками.