Тож для зміцнення обороноздатності Окремого загону спецпризначення «Омега» Національної гвардії України спільно з Миколою Томенком та партнерами ми передали позашляховик та трейлер оснащений всім необхідним для повноцінної життєдіяльності в умовах війни. BMW X3 допоможе нашим захисникам та захисницям виконувати бойові завдання.

Про це заявив перший заступник голови Комітету Верховної Ради з питань здоровʼя нації, голова наглядової ради Благодійного фонду молодіжної ініціативи «Надія» Валерій Дубіль.

«Військові надають запити на певні категорії авто. В основному вони потребують повнопривідних автівок. Такі авто надходять в різній комплектації, різної якості та технічних можливостей. Наше завдання підготувати їх до виконання реальних військових завдань», — розповів засновник фонду «Рідна країна» Микола Томенко.

В свою чергу, Валерій Дубіль подякував міжнародним партнерам за підтримку України.

Популярні статті зараз

Харківського активіста Кирила Яковця помітили в Іспанії: експрокурор ніжиться біля басейнів

Справи погані: скільки дронів розробляє РФ порівняно з Україною

"Робити це, як кролик": супербабуся влаштувала дуже відвертий показ на честь православного свята

Як зрадник став «волонтером»

Все новости

«Ми вдячні нашим друзям і партнерам з Великобританії за підтримку та допомогу: меценатам Максиму Літвінову, Енді Іванджело, Василію Битченку, а також YouTube-каналу «Нахіба». Адже в умовах війни необхідно оперативно реагувати на виклики. Важливо розуміти, що кожен має робити все від нього залежне для наближення перемоги», — наголосив Валерій Дубіль.

Нагадаємо, що БФ «Надія» системно підтримує медичні заклади та військовослужбовців. Благодійники регулярно здійснюють гуманітарну місію на Курський напрямок для підтримки «Омеги» під командуванням Павла Яцюка, генерал-майора та начальника центру спецпризначення «Омега» Нацгвардії України.

Днями під час чергової місії на Сумщину волонтери передали новітні РЕБи з імерсійною системою охолодження, терморегуляцією та високою потужністю. А також сучасні старлінки, потужні генератори, зарядні станції, «Мавіки», fpv-дрони, високотехнологічні наплічники та вітамінні комплекси.