31 серпня у кількох регіонах України очікується значна зміна погоди, що спонукало оголосити штормове попередження. Українські метеорологічні органи спільно з Державною службою з надзвичайних ситуацій наголосили на майбутній зміні погодних умов.

Цю новину оприлюднили на порталі «RBC»

Український гідрометцентр спрогнозував погіршення погодних умов для правобережної частини країни. Очікується, що нинішня спека зміниться на опади, що ознаменує помітне зрушення.

Завтрашній прогноз на 31 серпня прогнозує, що опади пройдуть правобережними областями України, супроводжуючись ймовірністю гроз. В окремих районах не виключено виникнення граду. Метеорологи також попередили громадськість про можливість поривів вітру, що досягають швидкості 15-20 метрів за секунду.

Штормове попередження
Штормове попередження

Популярні статті зараз

У Кременчуцькій міській раді гадають, як вкрасти бюджетні кошти

Власник онлайн-казино VBET Віген Бадалян співпрацює з російською 1xbet? Блогер навів приклад

"Творить всяку дичину": голий син голови Черкаської ОВА тусить у Парижі, поки його батька звинувачують у корупції

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Все новости

У світлі очікуваних несприятливих погодних умов влада надала окремим регіонам «жовтий» рівень небезпеки.

Варто нагадати, що нещодавно Україна пережила незвичайну хвилю тепла, коли температура піднялася до високих позначок. Крім того, на більшості території країни спостерігається відсутність значного вітру.

Метеорологи прогнозують невелике зниження температури повітря найближчими днями. Проте їхні прогнози вказують на те, що наступного тижня спека повернеться.

У відповідь на хвилю тепла, що триває, Міністерство охорони здоров'я надало рекомендації щодо відповідного вибору дієти та правил пиття, яких слід дотримуватися в періоди сильної спеки.