У мережі з'явилася дуже важлива інформація щодо українців, які незаконно виїхали за кордон. Справа в тому, що є безліч чоловіків, які втекли від війни за кордон не за законом. Це говорить про те, що українська влада вирішила на це не заплющувати очі, що вказує на екстрадицію військовозобов'язаних українців назад додому. Про це публічно заявив Давид Арахамія.

В Україні продовжується мобілізація та військовий стан. На превеликий жаль, ворог не збирається відступати, а це говорить про необхідність призову.

Важливо повідомити, що є безліч військовозобов'язаних українців, які виїхали з країни незаконно. Так ось, саме їх уже почали екстрагувати до України.

"Ухилянтів, які втікали за кордон, можуть повертати назад. Про це заявив Давид Арахамія. Для цього Україна може звернутися до інших країн із проханням екстрадиції військовозобов'язаних, які виїхали за підробленими документами", - повідомляється у мережі

Популярні статті зараз

Старлінки, дрони Mavic, EcoFlow, РЕБи та критична медицина: БФ молодіжної ініціативи «Надія» з гуманітарною місією на Запорізькому напрямку

Нові потяги до Європи: "Укрзалізниця" анонсувала несподіваний проект

"Робити це, як кролик": супербабуся влаштувала дуже відвертий показ на честь православного свята

Огромная кость торчит: Волочкова обложилась цветами и сняла пуанты – зрелище жалкое, лучше б на шпагат села

Все новости

Варто зазначити, що вже з'явилася інформація про те, що Польща почала екстрагувати військовозобов'язаних чоловіків назад до України.

"Польща почала екстрадувати в Україну чоловіків, які незаконно виїхали з країни – Rzeczpospolita".