Власниця авто стверджує, що чоловік був за кермом нетверезим

Шевченківський районний суд закрив справи щодо колишнього військового прокурора Олександра Кащука. Він в’їхав у припарковане авто та втік із місця аварії.

Власниця пошкодженого автомобіля Світлана Блінова сказала, що в той день Кащук був нетверезим. Однак він кілька днів переховувався, тому поліцейські не змогли це довести в суді.

Подія трапилася 17 квітня у Львові. Позашляховик Honda CR-V колишнього прокурора в’їхав у авто Škoda Rapid. Кілька інших водіїв намагались наздогнати порушника.

Власниця Škoda Світлана Блінова викликала поліцію, але Кащук утік із місця аварії та зачинився в квартирі. Патрульні склали на чоловіка два адміністративні протоколи – вчинення ДТП і втеча місця аварії за ст. 124 і 122-4 КУпАП.

Популярні статті зараз

"Ескулаб". Хронологія найгучнішого корпоративного конфлікту року

Справи погані: скільки дронів розробляє РФ порівняно з Україною

"Буча Комбуча" та "Збройні Сухарі України" зникнуть назавжди: знущання з символів нарешті припинять

Церква забороняє: в які дні не можна пекти Паски, названі сприятливі дати

Все новости

Суд розглядав обидва адмінпротоколи окремо. Суддя Галина Білінська визнала колишнього військового прокурора винним у порушенні статті 124 та звільнила його від адмінвідповідальності через малозначність порушення, закривши справу.

У справі про залишення місця ДТП чоловік заперечив свою вину. Суддя Галина Білінська не знайшла доказів залишення місця аварії і закрила провадження через відсутність складу правопорушення.

Світлана Блінова оцінює ремонт свого автомобіля у 150-200 доларів