Попередження Міністерства оборони Великобританії про потенційну підготовку Росії до атак на енергетичний сектор України цієї зими викликає занепокоєння щодо безпеки критичної інфраструктури України. Так, є величезна ймовірність того, що РФ знову атакуватиме критичну інфраструктуру України.

Про це пише "РБК", посилаючись на послання Міноборони Британії в Twitter.

Згадування крилатих ракет повітряного базування, таких як Х-101 та Х-102, наголошує на необхідності того, щоб Україна зберігала пильність і була готова до потенційних загроз своїй енергетичній інфраструктурі. У міру розвитку ситуації Україні, можливо, доведеться вжити додаткових заходів для захисту своїх найважливіших об'єктів та підтримки надійного енергопостачання у зимові місяці.

Скріншот публікації у Telegram
Скріншот публікації у Telegram

"Таким чином Росія, ймовірно, зможе створити значні запаси ракет. Існує реальна можливість, що Росія знову зосередить цю зброю проти об'єктів української інфраструктури протягом зими", - кажуть у розвідці.

Популярні статті зараз

Старлінки, дрони Mavic, EcoFlow, РЕБи та критична медицина: БФ молодіжної ініціативи «Надія» з гуманітарною місією на Запорізькому напрямку

Безкоштовний відпочинок у Карпатах: українці можуть насолодитися розкішною тишею за "просто так"

Церква забороняє: в які дні не можна пекти Паски, названі сприятливі дати

Огромная кость торчит: Волочкова обложилась цветами и сняла пуанты – зрелище жалкое, лучше б на шпагат села

Все новости