На думку військового аналітика Євгена Дикого, для успішного завершення війни Україні, можливо, потрібно мобілізувати до армії додатково 500 тисяч українців. Він вважає, що Кремль може швидко мобілізувати щонайменше 200 тисяч людей, а російська армія вже має чисельну перевагу над Збройними силами України. Деякі українські бригади мають брак особового складу: до третини особового складу відсутня.

Про це повідомляє «ТСН»

Дикий наголошує, що головною перевагою російської армії перед Україною є її чисельна чисельність, і Україна має прагнути компенсувати цей недолік найкращим матеріально-технічним забезпеченням. Однак ця підтримка великою мірою залежить від союзників України.

"З урахуванням матеріально-технічного забезпечення, і це вже камінь у город союзникам, це додатково означає, що, на жаль, нам брак техніки, авіації тощо доводиться компенсувати саме єдиною нашою перевагою – живою силою. Це страшна реальність. могли б воювати меншою кількістю. людей, якби ми мали інше технічне забезпечення. Але союзники дають, що дають, а ми 8 років палець об палець не вдарили, щоби щось зробити самим", – вважає Дикий.

Щоб досягти балансу, Дикий припускає, що Україні, можливо, доведеться провести кілька хвиль мобілізації та залучити на службу щонайменше півмільйона людей. Він навіть припускає, що якби Україна мобілізувала мільйон людей, то війну потенційно можна було б закінчити протягом року.

Популярні статті зараз

Розкрадання, корупція та аморальна поведінка: Зеленський відповів про петицію щодо звільнення Бугрова

У Кременчуцькій міській раді гадають, як вкрасти бюджетні кошти

Власник онлайн-казино VBET Віген Бадалян співпрацює з російською 1xbet? Блогер навів приклад

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

Все новости

Мобілізація в Україні
Мобілізація в Україні

"За кількістю особового складу на фронті ми не маємо навіть паритету. А є речі, які вирішуються виключно за допомогою особового складу", - пояснив експерт.

Однак він також зазначає, що ціна перемоги висока, і якщо Україна не готова платити цю ціну, вона може не здобути перемогу. Він наголошує на важливості визнання суворої реальності ситуації та готовності зробити все необхідне для забезпечення перемоги, навіть якщо це означає мобілізацію значної частини населення. Альтернативою, вважає він, може стати поразка, яку Україна, можливо, не захоче прийняти.

"Якщо не вдасться (протиставити будь-що мобілізації в РФ), ми програємо війну. У такому разі, це, можливо, поразка буде навіть заслуженою якоюсь мірою. Ми живемо в суворій реальності. Жодна країна не вступить у війну на І добре, що нам дають хоча б матеріально-технічне забезпечення, ніхто у світі нам не заважав усі 8 років готуватися до Великої війни.

Нагадаємо, пенсіонери схрестили пальці: чи чекати індексацій та зростання пенсій у 2024 році

Раніше «Акценти» повідомляли, що для нас це погано: експерт назвав кількість ракет у Росії

Як повідомляли «Акценти», "ожеледиця та снігопади": мерзенна погода накриє Україну. Прогнози на жовтень вводять у ступор