Синоптик Наталія Діденко поділилася прогнозами про погоду в останню неділю вересня та перехід у перші дні жовтня в Україні. Вона зазначила, що зараз у країні спостерігається бабине літо з високими, майже спекотними температурами. У більшості регіонів України буде майже безперервно сонячно, а температура повітря досягне позначки від +24°C до +29°C. У південних та південно-західних районах температура підніметься приблизно до +30°C.

Відповідну інформацію надав портал "today", посилалася на прогноз відомої синоптикині Наталії Діденко на сторінці у Facebook.

Однак на заході України буде трохи прохолодніше: денна температура опуститься до +19–24°C. Ця зміна пов'язана з дощами, що йдуть із заходу, але характер цих дощів далекий від типової осінньої погоди. Очікується, що вони будуть короткочасними та в деяких місцях можуть містити грози. Очікується, що на решті території України поки що збережеться суха та сонячна погода.

Осень. Фото: скриншот YouTube-видео.
Осень. Фото: скриншот YouTube-видео.

Наталія Діденко припустила, що люди, як і раніше, можуть носити білі кросівки та більшу частину літнього одягу, але важливо бути обережними, оскільки вечорами та ранками стає трохи холодніше. Існує також можливість сезонних вірусів, і є повідомлення про нову хвилю COVID-19.

Популярні статті зараз

Шестопалов та його Z-Solutions: Як шахраї злочинними шляхами виманюють гроші в українців

У Кременчуцькій міській раді гадають, як вкрасти бюджетні кошти

Власник онлайн-казино VBET Віген Бадалян співпрацює з російською 1xbet? Блогер навів приклад

"Творить всяку дичину": голий син голови Черкаської ОВА тусить у Парижі, поки його батька звинувачують у корупції

Все новости

"Тож білі кросівки та більшість літніх речей ще можна вигуляти. Але не захоплюйтеся, бо все ж таки вечори та ранки вже холоднуваті, підстерігають сезонні віруси і навіть, кажуть, нова хвиля накаталася ковіда", - попереджає Наталія Діденко.

Прогноз погоды в последний месяц осени. Фото: скриншот Youtube-видео
Прогноз погоды в последний месяц осени. Фото: скриншот Youtube-видео

Вона передбачила, що бабине літо триватиме до кінця вересня та початку жовтня. Погодні умови почнуть змінюватись приблизно 4-5 жовтня, коли перші ознаки справжнього осіннього холоду досягнуть України. Це означає, що українці ще можуть насолодитися приблизно 10 днями м'якого та теплого бабиного літа.

Нагадаємо, стосується всіх, хто має кредити: на яких українців чекає чорна смуга і що готують банки

Раніше «Акценти» повідомляли "остаточну перемогу": астролог розповіла, коли Україна святкуватиме. Скільки ще чекати

Як повідомляли «Акценти», в Україні скасують фіксований курс долара: що буде з гривнею? Нацбанк дав роз'яснення