Враховуючи досвід попереднього року, слід зазначити, що супротивник часто завдав ударів по енергетичній інфраструктурі навколо великих міст. Ця тактика була використана агресорами, ймовірно, з наміром завдати більшої шкоди цивільному населенню. Регіони, які можуть бути найбільш уразливими до потенційних обстрілів енергетичної інфраструктури та пов'язаних із нею критично важливих об'єктів, — це регіони навколо великих міст.

Дану інформацію розмістили на сайті «novyny.live»

У великих містах зазвичай є більш висока концентрація споживачів електроенергії, а також значна критично важлива інфраструктура, включаючи системи опалення та водопостачання. Ці міста залежать від різноманітних форм критичної інфраструктури, що підтримує повсякденне життя сучасної міської території. Отже, увага потенційних атак часто зосереджується на цих великих міських центрах, щоб порушити та потенційно відключити їхнє електропостачання.

Ступінь впливу на ці регіони залежатиме від тактики супротивника, масштабу атак і того, чи вони вирішать використовувати артилерійські обстріли або інші форми нападу. На даний момент передбачити точну природу та масштаб цих атак складно.

"Все залежатиме, як я вже казав, від тактики, яку може застосувати ворог. Чи обстрілюватимуть вони або атакуватимуть, наскільки масованими будуть ці атаки? Зараз дуже складно сказати", - сказав глава Укренерго.

Популярні статті зараз

Микола Томенко пояснив абсурдність російських реалій: "Кіріл благословив нелегітимного Путіна на «священну війну» до…2100 року"

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

Світ попрощався із заслуженим працівником культури України з Книги рекордів Гіннеса: його роботи прикрашають Київ

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

Все новости

Також варто зазначити, що особливе занепокоєння викликає готовність української енергосистеми до зими. За словами голови "Укренерго" Володимира Кудрицького, цієї зими енергосистема матиме дещо менший запас міцності порівняно із ситуацією на початку масштабної ракетної кампанії минулого року. Це наголошує на необхідності ефективного управління енергоспоживанням та готовності до можливих збоїв.

Нагадаємо, "підстерігають віруси і навіть…" синоптик насторожила українців. Настають різкі зміни

Раніше «Акценти» повідомляли штраф замість допомоги: як карають за пломби на лічильниках. "Влетіти" на 15 тисяч може кожен

Як повідомляли «Акценти», "більше не актуальний": "Нафтогаз" приголомшив українців. Тепер все по-іншому