Призовники, які залишили Україну нелегально, не будуть звільнені від юридичних наслідків, навіть якщо вони вирішать повернутися до України.

Відповідну публікацію розмістили на сайті «censor»

Про це заявив речник Служби державної безпеки Андрій Демченко. За його словами, робилися спроби незаконно перетнути зелений кордон, який знаходиться за межами офіційних прикордонних пунктів пропуску. Демченко уточнив, що українські військовослужбовці пропускають людей через кордон лише за умов та правил, встановлених урядом для громадян України.

"Наші військовослужбовці пропускають людей виключно на підставі тих умов та правил, які діють відповідно до постанови уряду, яка регламентує перетин кордону для громадян України", - пояснив він.

Граница. Фото: скриншот YouTube-видео.
Граница. Фото: скриншот YouTube-видео.

Популярні статті зараз

Розкрадання, корупція та аморальна поведінка: Зеленський відповів про петицію щодо звільнення Бугрова

У Кременчуцькій міській раді гадають, як вкрасти бюджетні кошти

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

Все новости

Він підкреслив, що призовники, які незаконно перетнули кордон, все одно нестимуть відповідальність за своє порушення. Інакше кажучи, повернення в Україну не звільняє їх від правових наслідків, якщо вони вчинили це порушення у минулому.

"Якщо хтось незаконним способом все ж таки перетнув державний кордон надалі, коли вони повертатимуться, то будуть притягнуті до відповідальності. Це не означає, що якщо людина вчинила таке порушення, вона уникне покарання", - сказав Демченко.

Цю політику спрямовано на те, щоб ті, хто незаконно залишив Україну, особливо призовники, були притягнуті до відповідальності за свої дії.

Нагадаємо, бомбардування інфраструктури: які регіони України під прицілом ворога

Раніше «Акценти» повідомляли, пенсіонерам додадуть 25% до пенсії.

Як повідомляли «Акценти», краще туди не їхати: де в ЄС українці стикаються з вербальною агресією та нападами