Відомий синоптик Наталія Діденко виступила із погодним попередженням для України. Очікується, що 1 жовтня на країну вплине атмосферний фронт, який принесе дощ та похолодання. Вона окреслила кілька очікуваних наслідків цього фронту, у тому числі полегшення спекотної погоди, значне поглинання вологи землею та зниження температури повітря до більш сезонного рівня. відповідні рівні.

Про це повідомляє "pb-news", посилаючись на прогнози Наталії Діденко .

«Прийде атмосферний фронт із дощами – рaз! Дихати стане легше – два! Земля нарешті вбере таку потрібну вологу – три! Пил приб'є – чотири! Знизиться до відповідного сезону температура повітря – п'ять!» , – каже Наталія Діденко.

Зміна погоди насамперед торкнеться західних, північних та частково центральних регіонів України. Станом на 27 вересня на всій території країни переважає суха та тепла погода, денна температура коливається від +23 до +29 градусів тепла. Ця картина поширюється і на Київ, де до кінця вересня прогнозується суха та тепла погода.

«Протягом цього тижня у нас зберігатиметься така літня погода. Ми дійсно можемо її так називати, тому що метеорологічне літо триває», – сказала синоптик Укргідрометцентру Наталія Птуха.

Популярні статті зараз

Виробникам та фермерам оголосили головні вимоги та правила: Держекоінспекція провела важливу дискусію

Шестопалов та його Z-Solutions: Як шахраї злочинними шляхами виманюють гроші в українців

"Творить всяку дичину": голий син голови Черкаської ОВА тусить у Парижі, поки його батька звинувачують у корупції

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Все новости

Однак з приходом жовтня очікується підвищення вологості та зниження температури. У ході цього переходу в Україні утримається суха, тепла та сонячна погода, що відповідає метеорологічним умовам літа, зазначила синоптик Українського гідрометцентру Наталія Птуха. Нічна температура очікується від +9 до +14 градусів, денна – від +22 до +28 градусів (у Карпатах – від +18 до +22 градусів).

«А з початком жовтня збільшиться вологи та зменшує тепла», - стверджує Наталія Діденко.

Нагадаємо, підвищенням пенсій бути! Влада казково втішила пенсіонерів

Раніше «Акценти» повідомляли, що найпотужніший удар по кожному українцю: йде космічний ріст цін буквально все

Як повідомляли «Акценти», термінова заява від ПФУ: як зміниться субсидії з 1 жовтня