Оскільки листопад знаменує собою останній місяць осені, українці можуть очікувати на зміну погоди. Хоча вересень і жовтень принесли тепло в деякі регіони, листопад, як очікується, буде менш щадним з точки зору температури.

Про це пише видання «enovosty», посилаючись на прогнози синоптиків.

Прогнози погоди на листопад 2023 року вказують на змішані умови:

Meteofor.

Початок місяця, за прогнозами, буде відносно теплим, температура досягне 13 градусів за Цельсієм вище за нуль. Проте у цей період очікується дощ. До 10 листопада може випасти перший снігопад, температура опуститься нижче за нуль. У середині місяця очікується тимчасове похолодання, але із наближенням зими погода стабілізується. Грудень може навіть початися із відносно теплих температур.

Популярні статті зараз

Мільярдна контрабанда під прикриттям кондитерського бізнесу: за які гроші Геннадій Вацак купує собі Rolls-Royce та Bentley

У Кременчуцькій міській раді гадають, як вкрасти бюджетні кошти

"Все ненатурально, зубы вставные, другое лицо": Алла Пугачева изменилась до неузнаваемости

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

Все новости

Погода в листопаді
Погода в листопаді

Meteoprog.

Цей прогноз передбачає переважно сухий та похмурий листопад. Він не передбачає прихід першого снігу або заморозків. Натомість очікується, що з наближенням зими температура коливатиметься близько нуля.

Погода в листопаді
Погода в листопаді

Meteo.

Прогноз Meteo передбачає, що листопад розпочнеться з теплих температур та мінімальної кількості опадів. Однак незабаром може йти дощ і перший снігопад. Очікується, що на початок грудня температура стабілізується на рівні близько 10 градусів за Цельсієм.

Погода в листопаді
Погода в листопаді

Народний синоптик Володимир Деркач додає свою точку зору, наголошуючи, що листопад може розпочатися на холодній ноті, але до кінця місяця може спостерігатись потепління. Він очікує на невеликі опади в середині місяця, але в другій половині листопада, ймовірно, буде більше погожих днів.

Підсумовуючи, можна сказати, що в міру просування листопада українцям слід готуватися до переходу до холодніших і, можливо, більш вологих умов. Хоча на початку листопада може зберігатися трохи тепла, важливо бути готовим до нижчих температур та можливості снігопаду, особливо протягом місяця.

Нагадаємо, перехід на зимовий час: чи буде переведення годинників і що каже Кабмін.

Раніше «Акценти» повідомляли, роздадуть безкоштовно ноутбуки та планшети: хто отримає насамперед

Як повідомляли «Акценти», українці, які втекли від війни за кордон, отримали несподівану заяву: доведеться платити