Цієї неділі, 12 листопада, по всій Україні очікується похмура погода. Особливо в центральних та північних регіонах прогнозуються дощі.

Згідно з даними Українського гідрометцентру, буде спостерігатися вітер південно-західного напрямку, який у західних та північних областях зміниться на північно-західний, швидкістю 9-14 м/с. Очікувані пориви вітру можуть сягати 15-22 м/с, а в південних, східних та центральних областях — навіть до 25-30 м/с.

Температурні показники по регіонах різняться: у західних областях температура становитиме від +2 до +7℃, у північних від +4 до +9℃, а в інших регіонах від +10 до +15℃.

У Карпатському регіоні очікується значний снігопад із місцевими хуртовинами та поривами вітру 15-20 м/с. На автошляхах можлива ожеледиця, денна температура близько 0℃.

Щодо Київщини та самого Києва, прогнозують хмарність із можливістю дощу. Вітер південно-західний, переходячи на північно-західний, 9-14 м/с, з поривами до 15-20 м/с. Температура повітря у регіоні становитиме від +4 до +9℃, у столиці від +7 до +9℃.

Популярні статті зараз

Микола Злочевський продовжує висмоктувати гроші з України: підключив кіпрський офшор

Микола Томенко пояснив абсурдність російських реалій: "Кіріл благословив нелегітимного Путіна на «священну війну» до…2100 року"

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Все новости

Раніше Державна служба з надзвичайних ситуацій попереджала про значне погіршення погодних умов по всій країні.