Найближчими днями в Україні очікується невелике пониження температури, прогнозує відомий синоптик Наталія Діденко. Вона заявила, що найнижча температура повітря буде в ніч проти суботи, 16 грудня, від -3 до -9 градусів за Цельсієм. Однак вона наголошує, що цей період похолодання буде нетривалим і подальших заморозків в Україні не очікується.

"У найближчій перспективі: найнижчою очікується температура повітря в ніч на суботу, на 16 грудня, -3...-9 градусів", - зазначила синоптикиня.

За прогнозом Діденко, після цього короткочасного похолодання до Різдва очікується відлига та тепла погода. Цей прогноз передбачає тимчасове зниження температури, за яким настане м'якша погода.

"Далі, скільки бачить синоптичне око, аж до Різдва - відлига, тепла погода", - прогнозує Наталія Діденко.

Окрім цього, метеоролог Ігор Кібальчич також підтримує ідею похолодання в Україні. 15 грудня він прогнозує денну температуру від -2 до +3°C, а у південних регіонах трохи потеплішає - від 0 до +5°C. Увечері у суботу очікується холодніше: температура опуститься до -2–7°C, а денна температура не перевищить 0–5°C. На півдні денна температура становитиме від -3 до +2°C.

Популярні статті зараз

Гральний бізнес заганяють у тінь: замість податків та донатів – хабарі та відкати

Микола Томенко назвав Ківалова символом "правової держави" та "доброчесної судової влади" в Україні

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

На межі виживання: в Україні склався плачевний сценарій

Все новости

До неділі, 17 грудня, нічні температури прогнозуються від -3 до -8 °C, а денні температури по всій країні очікуються в діапазоні від -2 до +3 °C. Це вказує на продовження більш прохолодної тенденції, але температури досі перебувають у відносно помірному діапазоні.

Нагадаємо, Том Круз почав зустрічатися з росіянкою: пробив дно і повівся на дочку чиновника РФ

Раніше «Акценти» повідомляли, всіх українців терміново попередили: мобілізуватимуть онлан

Як повідомляли «Акценти», найкраща страва на Різдво та Новий рік: простий, але геніальний рецепт м'ясного рулету з грибами та сиром