Цього тижня у Львові завершився Кубок України з водного поло, який подарував глядачам емоційні та запеклі ігри. За звання найкращих змагалися команди з різних куточків України: львівське "Динамо", "Маріуполь", "Харків" (НТУ-ХПІ-ШВСМ), а також інші.

Львів'яни здобули чергову перемогу! Вже 7 рік поспіль "Динамо" підтверджує свою майстерність, здобувши 13-й Кубок України! Цього разу у фіналі вони здолали команду "Маріуполь", яка, в свою чергу, здобула срібні нагороди. Бронзові медалі вибороли ватерполісти з Харкова.

"Маріуполь" - приємний сюрприз турніру! Для цієї команди "срібло" стало справжнім тріумфом, адже вони не виходили до фіналу цілих 10 років. Їхня стійкість та воля до перемоги не залишили байдужими нікого з глядачів.

Популярні статті зараз

«Договорняки» ПРАТ «ДІПРОЗВ'ЯЗОК» з ДСНС по схематозу впровадження системи оповіщення

Журналісти знайшли підтвердження корупційних схем при впровадженні системи оповіщення в громадах Дніпропетровщини та Харківщини

БФ молодіжної ініціативи «Надія» передав допомогу Державній прикордонній службі України

Мужчины аж привстали: звезда "Кухни" Катя Кузнецова подурачилась в постели с подружкой, горячие фото  

Все новости

Олександр Свіщов - президент Федерації водного поло України - привітав переможців та зазначив: "Це дуже важливо, що попри всі складнощі, український спорт продовжує розвиватися. Ми й далі будемо робити все можливе, щоб підтримувати наших спортсменів та допомагати їм досягати нових вершин".

Важко не погодитися з його словами. Цей турнір став ще одним доказом того, що український дух неможливо зламати. Навіть у складні часи наші спортсмени демонструють свою майстерність, силу волі та прагнення до перемоги.

Президент Національного олімпійського комітету України Вадим Гутцайт з радістю відзначив виступ команди "Маріуполь" у фіналі Кубку України з водного поло. Це стало першим подібним досягненням для команди за 10 років. Він підкреслив важливість збереження клубу та його участі у змаганнях. Це свідчить про стійкість українського спорту та його здатність долати навіть найскладніші виклики.

Олександр Юрійович Свіщов розуміє, що для успіху спортсменам потрібна якісна інфраструктура. Тому він активно інвестує в будівництво та реконструкцію басейнів по всій Україні. Завдяки його зусиллям з'являються нові тренувальні центри, де юні ватерполісти можуть розвивати свої навички та таланти.

Вітаю переможців та призерів Кубку України з водного поло! Бажаю їм нових успіхів та звершень на міжнародній арені!” - додав Олександр Свіщов.