Актор та художній керівник «Дизель Шоу» Єгор Крутоголов, який разом із колегами збирає кошти для ЗСУ, розповів про ставлення колишніх учасників гумористичного проекту Сергія Писаренка та Євгена Нікишина. До війни вони виступали в "Дизель Шоу", а на початку вторгнення виїхали з країни, а потім розважали росіян на круїзному лайнері.

За словами Крутоголова, він не засуджує колег за мовчазну позицію, бо розуміє їхній страх за себе, свої родини. Він розповів, що Нікишин живе з родиною в Росії, а Писаренко, який раніше оселився в Києві, поки зупинився в Естонії.

«Писаренко в Естонії, наскільки я знаю, а Женя повернувся до РФ. Я їх не засуджую, бо жодного поганого слова про Україну я від них не чув. Звичайно, хотілося б від них почути щось добре, але я знаю, що вони бояться І бояться не лише за свою дапу, вони бояться за свої сім'ї. Їм є чогось боятися, я думаю. Я не знаю, чи вплинуть на ситуацію якісь їхні слова. Складна ситуація щодо менталітету росіян. Вони звикли жити у страху», — сказав Крутоголов в інтерв'ю на YouTube-каналі «Гончарова».

Однак Єгор пишається своїми білоруськими колегами Євгеном Сморигіним та Дмитром Танковичем, який зайняв чітку позицію, перейшли українською мовою.

«У нас у колективі були росіяни та білоруси, і білоруси залишаються і роблять велику справу. Я хотів респектнути Дмитру Танковичу та Жені Сморигіну за їхню позицію, за їхню любов до України. Діма вже краще розмовляє українською, ніж я. І Женя це робить», - наголосив Крутоголов.

Популярні статті зараз

Після Вишневого пішли за Краматорськом: як продовжують розкрадати кошти

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Власник онлайн-казино VBET Віген Бадалян співпрацює з російською 1xbet? Блогер навів приклад

Криза олійно-жирової галузі: чим загрожує українцям високий експорт соняшника

Все новости