З'явилася інформація про те, що заможна пенсіонерка на своєму дорогому кабріолеті Rolls-Royce Dawn не впоралася з керуванням і знесла паркан, при цьому врізавшись у унікальну статую. Найдивовижніше в тому, що вона нібито не пам'ятає, як потрапила до цієї курйозної ДТП.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «newsyou»

Насамперед необхідно повідомити, що дивна подія сталася в Америці. Так, жінка похилого віку на своєму дорогому Rolls-Royce Dawn за 360 тисяч доларів завдала колосальної шкоди своєму сусідові.

Пенсіонерка на Rolls-Royce втратила керованість
Пенсіонерка на Rolls-Royce втратила керованість

Щодо самого інциденту, то він стався в Палм-Біч, штат Флорида. За словами правоохоронців, 66-річна пенсіонерка не змогла впоратися з управлінням на вузькій вулиці. Це спровокувало аварію: вона протаранила бордюр і буквально залетіла надвір до сусіда.

Популярні статті зараз

У Тиві рванула ТЕЦ: місто без опалення у сильні морози

Як із черствої Паски приготувати традиційну українську страву: просто і дуже смачно

Криза олійно-жирової галузі: чим загрожує українцям високий експорт соняшника

Все новости

Кабріолет отримав серйозні пошкодження
Кабріолет отримав серйозні пошкодження

Справа в тому, що її дуже дорогий Rolls-Royce Dawn проїхав газоном і врізався у видатну скульптуру, яка коштує 3 мільйони доларів США. Після цієї події автомобіль зніс паркан та буквально вилетів на територію пляжу. Саме у такому вигляді і було виявлено місце ДТП поліцією. Як зазначається, постраждалих людей не виявлено, чого не можна сказати про автомобіль та скульптуру за шалені гроші.

Rolls-Royce протаранив дуже дорогу коралову скульптуру
Rolls-Royce протаранив дуже дорогу коралову скульптуру

Також пенсіонерка наполягає на тому, що вона нічого не пам'ятає про аварію. Так, вона нібито зазнає провалу у пам'яті, хоча травм голови у неї не виявлено. Також алкоголю та наркотичних засобів у її крові також не знайдено.