Поліція спостерігала за підозрюваним водієм у нетверезому стані, коли він намагався помінятися місцями зі своїм псом.

Про цей інцидент повідомили на сайті "dailystar".

Поліцейське управління Спрінгфілда в Колорадо повідомило на своїй сторінці у Facebook, що поліцейські зупинили транспортний засіб, який перевищив швидкість.

Як виявляється, підозрюваний уже мав два ордери на його арешт, перш ніж спробував змусити офіцерів заарештувати його власного собаку.

У повідомленні поліції йдеться: «Водій спробував помінятися місцями зі своїм собакою, який був на пасажирському сидінні, коли підійшов співробітник СДПН та спостерігав за всім процесом. Потім чоловік вийшов з пасажирського боку автомобіля та заявив, що він не був за кермом. Чоловік мав явні ознаки алкогольного сп'яніння, і коли його запитали про його вживання алкоголю, чоловік втік від офіцера. Чоловіка швидко затримали в радіусі 20 метрів від автомобіля».

Популярні статті зараз

Микола Томенко назвав Ківалова символом "правової держави" та "доброчесної судової влади" в Україні

На межі виживання: в Україні склався плачевний сценарій

Загальна мобілізація та повістки: усі українці отримають електронний код, тепер не сховатися

Українським пенсіонерам змінять дату отримання пенсій? У ПФУ дали важливі роз'яснення

Все новости

Полиция. Фото: скриншот YouTube.
Полиция. Фото: скриншот YouTube.

Однак на цьому історія не закінчилася і в заяві поліції продовжили: «Було виявлено, що чоловік їхав із Лас-Анімас до Пуебло і заблукав у Спрінгфілді. У чоловіка також було виявлено два ордери на його арешт з Пуебло. BCSO прибув і допоміг з інцидентом, і чоловік пройшов медичний огляд у лікарні, а потім був доставлений до в'язниці округу Бака для отримання ордера, а також був звинувачений у: керуванні станом алкогольного сп'яніння та/або наркотиків; водінні у стані інвалідності; керування під підвіскою, перевищення швидкості 20-24 і опір арешту».

Поліція Спрінгфілда вказала, що інцидент був «розслідуванням, що продовжується». Його собаку було передано знайомому водію, щоб він подбав про нього, поки група перебувала у в'язниці, додавши: «Собаці не пред'явлено жодних звинувачень, і він був відпущений».