Меган Маркл деякий час не бачили з її дорогою обручкою, і це призвело до більшої кількості питань. Так, її помітили на заході без обручки на безіменному пальці.

Про це повідомили на порталі новин «dailystar»

Герцогиня Сассекськая була помічена на церемонії вручення премії Women of Vision у Нью-Йорку вночі, 16 травня, де вона отримала нагороду за свою роботу в галузі фемінізму.

І поки вона була там, було швидко помічено, що вона не носила неймовірно дорогу обручку з діамантом вартістю 140 000 фунтів стерлінгів, подаровану їй принцом Гаррі.

Як не дивно, за даними Daily Mail, це не вперше, коли кільце не помітили на її пальці. Її також бачили без нього у Лос-Анджелесі під час прогулянки на початку цього місяця. Однак зараз місцезнаходження її обручки невідоме.

Популярні статті зараз

Микола Томенко назвав Ківалова символом "правової держави" та "доброчесної судової влади" в Україні

Екоінспекція Поліського округу стала майданчиком для діалогу у рамках  Всеукраїнської програми ментального здоров’я  Олени Зеленської

"Рабочий на шахте, на стройке": звезда Instagram Анастасия Покрищук матерится не по-детски

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Все новости

Принц Гарри и Меган Маркл. Фото: скриншот ТАСС.
Принц Гарри и Меган Маркл. Фото: скриншот ТАСС.

Кільце було розроблене Гаррі і прикрашене центральним діамантом вагою три карати, купленим у Ботсвані.

Він також прикрашений діамантами, які формально належали покійній принцесі Діані, а пізніше в 2019 році було змінено дизайн, щоб показати нову золоту смугу із закріпкою із діамантів.

Розмірковуючи про зникнення, експерти Royal News Network заявили, що воно не має нічого спільного з будь-якими потенційними проблемами у відносинах між спірною парою.

Вони сказали: «Вона хоче камінь побільше і краще», «На жаль, для Гаррі, його дизайн ніколи не був досить гарний», «Вона змінила його протягом року, так що навколо її обручки є діамантове паві, і тепер я думаю , що Меган хоче більший і вражаючий діамант - вона може навіть викинути маленькі камені, які належали Діані, і перетворити їх на іншу прикрасу».