У соціальну мережу потрапила дуже дивовижна і дуже «весела історія». Стало відомо, що мешканець столиці України після розлучення зі своєю дружиною відсудив у неї половину вартості її грудей. Так, суд визнав, що її груди після операції виявились спільним майном.

Цю інформацію розмістили в соціальних мережах, посилаючись на новину з порталу «Конкурент»

У Києві сталася досить цікава ситуація. Справа в тому, що колишня подружня пара розірвала свої стосунки. Однак після розлучення чоловік подав на свою «колишню» до суду, щоб отримати половину вартості за операцію її грудей.

Як повідомляється, процедуру було зроблено у 2016 році, а суд визнав груди жінки спільним майном, що говорить про те, що чоловік має право отримати половину грошей за операцію. Сума операції становила 6 тисяч євро, а чоловік отримає компенсацію у розмірі 3 тисячі євро.

Валюта. Фото: скриншот YouTube-видео.
Валюта. Фото: скриншот YouTube-видео.

Популярні статті зараз

Рейдер Дмитро Зеленьков допік всіх ренійців: люди готуються протистояти

На межі виживання: в Україні склався плачевний сценарій

Загальна мобілізація та повістки: усі українці отримають електронний код, тепер не сховатися

Высоко подняла юбочку и засветила полосочку на колготах: бесстыжая Maruv без белья показала стиль крольчихи

Все новости

«Єб*йша історія: у Києві чоловік після розлучення відсудив у дружини половину вартості за її груди. У 2016 році жінка зробила операцію по збільшенню грудей, яка коштувала 172 тис грн, тобто €6000. Суд визнав її груди спільним майном, так як на них витрачались гроші з сімейного бюджету. Оскільки груди жінки є не подільним майном, то чоловік має право отримати відшкодування половини вартості суми за операцію, тобто 93974 грн, €3000. Залишить собі «сувенір» від колишньої», - повідомляється у поуплярному месенджері.