Джойс Джекман відсвяткувала свій 102-й день народження 9 травня і поділилася тим, як їй вдалося прожити більше століття і вона думає, що секс та херес (кріплене вино) – це відповідь.

Про це розповідає портал «dailystar» .

Джойс Джекман з Ессекс нещодавно відсвяткувала ще один великий день народження. Колишній шеф-кухар Королівських ВПС не втрималася, коли розповіла про те, що прожила більше століття.

Пенсіонерка сказала персоналу будинку для людей похилого віку, що «хороший секс і гарний херес», а також «шоколад» життєво необхідні для довгого та приємного життя.

Джойс відсвяткувала зі своєю родиною у будинку-інтернаті Care UK Silversprings, Thorrington, де персонал здивував її святковим тортом.

Популярні статті зараз

Розкрадання, корупція та аморальна поведінка: Зеленський відповів про петицію щодо звільнення Бугрова

У Кременчуцькій міській раді гадають, як вкрасти бюджетні кошти

Власник онлайн-казино VBET Віген Бадалян співпрацює з російською 1xbet? Блогер навів приклад

Все новости

Джойс вважає, що хороший с*кс став запорукою її довгого та щасливого життя
Джойс вважає, що хороший с*кс став запорукою її довгого та щасливого життя

Вона не хотіла, щоб день закінчувався, говорячи: "У мене був такий чудовий день. Не можу повірити, що мені 102 роки — мабуть, мені допоміг увесь шоколад, який я їм!"

Джойс, як і раніше, розгадує кросворди, читає газету і, звичайно ж, розважає персонал своїм гумором.

Джоан Рікс, менеджер по дому в Silversprings, додала: «Джойс — дуже улюблена мешканка будинку — вона завжди змушує нас сміятися своїм фантастичним почуттям гумору та поглядами на життя. Було чудово бути частиною її особливого дня. Тут, у Silversprings, ми старанно працюємо, щоб допомогти мешканцям вести повноцінне життя, і святкування особливих випадків та днів народження відіграє у цьому величезну роль. Для нас було честю підняти келих хереса за неймовірне життя Джойс, і ми пишаємося тим, що воно стало частиною нашої родини Сільверспрінгс».

Вона святкувала в будинку для людей похилого віку
Вона святкувала в будинку для людей похилого віку

Джойс пережила свого коханого дитинства Теренса Джекмана, за якого вийшла заміж 1945 року.

Хоча у пари ніколи не було дітей, Джойс любила допомагати доглядати дітей у своєму районі, а також працювала в кондитерській, перш ніж приєднатися до Королівських ВПС під час Другої світової війни.