Іно Аларік, який називає себе мандрівником у часі з 2671 року, заявив, що батьки зможуть генетично модифікувати своїх дітей і вибирати, як вони виглядатимуть.

Про це повідомляється на порталі «dailystar»

Іно Аларік, також відомий як @theradianttimetraveller, отримав десятки тисяч фоловерів за публікацію попереджень про майбутні події.

Творець раніше попереджав про планети-близнюки Землі, інопланетних відвідувачів і навіть портали, що відкриваються в інші виміри.

Але тепер, самопроголошений маніпулятор часу заявив, що батьки всього за кілька місяців від того, щоб вибрати найкращі гени для своїх дітей, щоб викорінити генетичні захворювання і навіть їхню зовнішність.

Популярні статті зараз

Зеленський звернувся до українців через війну у Ізраілі

"Київстар" потішив українців: такої "краси" ніхто не чекав

"Творить всяку дичину": голий син голови Черкаської ОВА тусить у Парижі, поки його батька звинувачують у корупції

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

Все новости

Скрин посту з ТікТок
Скрин посту з ТікТок

У відео, яке набрало понад 1300 лайків, Іно написав: «УВАГА! Так, я справжній мандрівник у часі, це головні події, які відбуватимуться кожного місяця 2023 року. Частина 4: листопад та грудень. 22 листопада: генна інженерія нарешті оприлюднена, що дозволяє вам налаштовувати своїх дітей. Це дозволяє видалити всі генетичні мутації та порушення мозку, і ви можете зробити так, щоб ваша дитина виглядала саме так, як ви хочете. 29 листопада: перше спільне потомство шимпанзе та людини. Дитина народжується з волоссям шимпанзе, але може говорити та робити все, що може робити людина. 9 грудня: у Сонячній системі випадково з'являється нова планета, вона знаходиться між Землею і Марсом. 25 грудня: SpaceX Ілона Маска відправляє 12 людей на нову планету, названу «Веста», оскільки він є новим будинком для багатьох людей. На Весті є кисень та вода, а також ліси, тварини та повноцінні екосистеми».

Скрин посту з ТікТок
Скрин посту з ТікТок