Стефан Мендель заробив мільйони доларів, використовуючи унікальну систему, вперше застосувавши її у своїй рідній Румунії, де він намагався накопичити достатньо грошей, щоб виїхати з Радянського Союзу.

Про це повідомляється на порталі «dailystar»

Румунсько-австралійський математик Стефан Мандель заробив мільйони доларів на виграшах у лотерею просто тому, що був досить розумним. Так, він зрозумів, що придбання кожного квитка в лотереї не лише гарантує виграш, а й швидко покриває початкові інвестиції, необхідні для виграшу.

Він провів 1980-і та 1990-і роки, подорожуючи світом, заробляючи мільйони доларів за допомогою унікальної системи. Він вперше застосував її у своїй рідній Румунії, де намагався накопичити достатньо грошей, щоб виїхати з Радянського Союзу. Про це повідомляє news.com.au.

Він першим вигадав схему
Він першим вигадав схему

Популярні статті зараз

Микола Томенко назвав Ківалова символом "правової держави" та "доброчесної судової влади" в Україні

На межі виживання: в Україні склався плачевний сценарій

Дихати все важче: українці не зможуть працювати без цього документа

Загальна мобілізація та повістки: усі українці отримають електронний код, тепер не сховатися

Все новости

Стефан, якому зараз 89 років, переконав кількох інвесторів у надійності свого плану, перш ніж написати алгоритми, які генеруватимуть та друкуватимуть лотерейні квитки, що на той час дозволяли робити деякі лотереї.

З квитками в руках він та його команда просто ходили до магазинів та купували квитки.

Підчистивши дюжину лотерей в Австралії, він потім переїхав до США, щоб подивитися, чи зможе взяти на себе найбільші у світі лотерейні виграші.

Переїхавши до Вірджинії для участі в державній лотереї, він переконав групу інвесторів вкласти мільйони в його останню схему, яка принесла колосальні 15,5 мільйонів фунтів стерлінгів.

Але в останню хвилину кілька інвесторів зняли свої гроші, внаслідок чого у Стефана та інших членів його команди залишилося лише 6,4 мільйона квитків із 7 мільйонів.

Це поставило їхній план під загрозу, оскільки перемога більше не була гарантована.

Йому вдалося роздрукувати мільйони квитків
Йому вдалося роздрукувати мільйони квитків

На щастя, шанси, як і раніше, були на їхньому боці, і вони виграли в лотерею.

Схема у Вірджинії була настільки прибутковою, що і ФБР, і ЦРУ зрештою розслідували Стефана щодо можливих правопорушень, але нічого не знайшли.

У той час як Вірджинія виплатила його виграш, вона та інші штати з того часу змінили свої правила лотереї, щоб ніхто інший не міг зробити те, що зробили Стефан та його команда.

Стефан розпустив свою команду і удалився у пляжний будиночок на тропічному острові Вануату в Тихому океані, де він живе й досі.