Український актор театру кіно, зірка серіалів "Фортечна", "Кава з кардамоном" та "Впіймати Кайдаша", Тарас Цимбалюк раніше заступався за Влада Яму, якого критикують за втечу в США під час повномасштабної війни.

Тепер він на своїй сторінці в Instagram вибухнув гнівною тирадою на адресу українських чоловіків, які сидять за кордоном. Тих, котрі, на відміну від Ями, не займаються навіть благодійністю.

На прикладі свого товариша, який зараз в Америці, Цимбалюк пояснив, що його бентежить – не сам факт виїзду, а байдужість до рідної країни. Перетинаючи кордон такі чоловіки забувають, від чого саме вони тікали з сім'єю, і не докладають жодних зусиль, щоб допомогти Україні та її захисникам.

Фото Тараса Цимбалюка
Фото Тараса Цимбалюка

“Люди з українським паспортом не мають права бути байдужими до війни в Україні. [жахливий - неценз.] період... Таке безхребетне населення зовсім не потрібне перспективній Україні. Думаю, нехай краще такі "українці" миють посуд і обслуговують інші країни. І, звичайно, сюди не повертаються!" - Заявляє актор.

Популярні статті зараз

Микола Томенко пояснив абсурдність російських реалій: "Кіріл благословив нелегітимного Путіна на «священну війну» до…2100 року"

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

Все новости

Сам Цимбалюк залишається в Україні, і хоч працює на культурному фронті, гроші зі спектаклів він із колегами передає на благодійність.

Раніше український ведучий Костянтин Грубич, який замінив Влада Яму на популярному інфотейнмент-шоу "Твій день" на 1+1, заступився за хореографа, якого критикують за переїзд до США під час війни.