Скандальна українська співачка, композитор, поетеса та продюсер Maruv, відома як Ганна Корсун, привернула до себе чимало уваги. Справа в тому, що вона ще давно поїхала за кордон і весь цей час мовчить про криваву війну на території України. Вона вирішила нарешті з'явитися та нарвалася на серйозну критику серед українців. До того ж це привернуло увагу і популярного ведучого Слави Дьоміна, який не зміг упустити те, що Maruv змінила псевдонім і створила сторінку для українців.

Важливо відзначити, що Maruv вдає, що нічого не відбувається, оскільки вона явно «забула» про те, що росіяни витворяють з її Батьківщиною.

Після того, як вона змінила свій псевдонім та знову нагадала про себе, зірка зіткнулася з неймовірною критикою.

«Зрадниця Maruv змінила псевдонім та відкрила сторінку для українців! Так, тепер вона не Maruv, а Sharlotta Ututu. Також відкрила доступ до її дописів і можливість залишати коментарі. Як же її роз’*бали», - підписана публікація у соцільній мережі.

Скрін посту з Телеграм
Скрін посту з Телеграм

Популярні статті зараз

Микола Томенко пояснив абсурдність російських реалій: "Кіріл благословив нелегітимного Путіна на «священну війну» до…2100 року"

Микола Томенко назвав Ківалова символом "правової держави" та "доброчесної судової влади" в Україні

На межі виживання: в Україні склався плачевний сценарій

"Рабочий на шахте, на стройке": звезда Instagram Анастасия Покрищук матерится не по-детски

Все новости

Окрім цього, Слава Дьомін оприлюднив відеоролик, який присвятив українській співачці-зрадниці. Також українська аудиторія не змогла пройти повз цю новину та вирушила до розділу з коментарями, щоб залишити відгуки. Важливо зауважити, що чимало людей згадали і про Олега Винника.

@slavadomin

Maruv змінила сценічне імʼя #славапро

♬ оригинальный звук - Слава Дьомін

«про Винника, расскажи)», «а чего не Винник?а ну да, друзей не топим», «Точно утуту», «вона поза політикою, як і віник», «це г*вно хтось слухае, утуту», «а псевдонім наче 3ох річна дитина придумала», «вона така артистка, як я балерина», «Утату , це як пальцем біля скроні покрутити», «слава видаляє коменти які йому не подобаються. Бо когось обсирати легше ніж допомогати армії», «Одразу видно, що утуту. Бачите, вона навіть цього не приховує», - пишут отзывы украинские пользователи.

Коментарі українців
Коментарі українців

Коментарі українців
Коментарі українців